Σιάτιστα: Αυτοκίνητο “βούλιαξε” σε λακκούβα

16 Αυγούστου 2018
17:23

Η δυνατή νεροποντή του μεσημεριού, άνοιξε μια λακκούβα κρατήρα στη Σιάτιστα!  Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του siera fm, δίπλα από την οικία Τζιβέλη, η τρύπα που κρύφτηκε κάτω από τα νερά, εγκλώβισε ένα αυτοκίνητο το οποίο γείτονες βοήθησαν να βγει και τοποθέτησαν μια σπασμένη καρέκλα για να μη πέσει μέσα, άλλο αυτοκίνητο ή άνθρωπος. Το πρόβλημα αυτό δεν είναι το μόνο αφού σε πολλά σημεία τα πρόχειρα μπαλώματα φεύγουν με την πρώτη καταιγίδα.

 

sierafm.gr

4 σχόλια

  • Σιγά τη λακκούβα! Περιμένετε λίγες μέρες να πιάσει στην Κοζάνη η συνήθης Αυγουστιάτικη μπόρα, να δείτε τι θα γίνει! Παύλου Χαρίση, Κασομούλη, Γκέρτσου, Μακρυγιάννη είναι μερικοί μόνο απ’ τους δρόμους που ήδη βουλιάζουν χωρίς βροχή και περιμένουν το σύνηθες κουκούλωμα με την πανάκριβη ψυχρή άσφαλτο, χωρίς να επισκευάζεται η υπόβαση.

    Ζητείται Δημοτική Αρχή που να σέβεται την πόλη, η τωρινή και η προηγούμενη είναι για τα πανηγύρια!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.