kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Εντείνονται οι προσπάθειες από Γκοβεδάρο & Μιχαηλίδη για τη δημιουργία ενός κοινού ψηφοδελτίου στο δήμο Κοζάνης – Νέα συνάντηση, των δύο, με Τσιαρτσιώνη & Δακή

16 Αυγούστου 2018
22:53

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, συνάντηση, είχαν σήμερα (16/8), το απόγευμα, σε κεντρικό καφέ της Κοζάνης, οι Κυριάκος Μιχαηλίδης, Χάρης Γκοβεδάρος (Πολιτικός Μηχανικός) και Νίκος Τσιαρτσιώνης. Η συνάντηση, που διήρκησε περισσότερο από μιάμιση ώρα, προκλήθηκε με πρωτοβουλία του δεύτερου κι είχε ως βασικό θέμα συζήτησης τη δημιουργία ενός κοινού ψηφοδελτίου με σκοπό τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου του δήμου Κοζάνης. Όπως φαίνεται, η κουβέντα αυτή, που, σε πρώτη φάση, περιελάμβανε και τον Γιάννη Τσιομπάνο, όπως είχε αποκαλύψει η στήλη σε προηγούμενη ανάρτηση  (διαβάστε εδώ σχετικά), συνεχίζεται χωρίς εκείνον, ο οποίος, με βάση τα όσα ειπώθηκαν στη μεταξύ τους συνάντηση, φαίνεται, τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή, αποφασισμένος να ακολουθήσει το δικό του δρόμο. Ο Νίκος Τσιαρτσιώνης, που δεν ενδιαφέρεται για το δήμο Κοζάνης, κλήθηκε  να εκφράσει την άποψή του και τις προτάσεις του στους δύο άμεσα ενδιαφερόμενους (Χάρη Γκοβεδάρο & Κυριάκο Μιχαηλίδη). Όπως τους είπε, επιβάλλεται να τα “βρουν”, ώστε να μην παρουσιαστούν διασπασμένοι. Στο ίδιο μήκος κύματος κι οι συμβουλές – προτάσεις του Γιώργου Δακή, με τον οποίον, συναντήθηκαν, αμέσως μετά, για περίπου, άλλες, δύο ώρες. Η κουβέντα δεν κατέληξε στο ποιος, εν τέλει, θα ηγηθεί της κοινής προσπάθειας, αν κι όποτε προκύψει, καθώς, προς το παρόν, οι δυο τους, συνεχίζουν και θα συνεχίσουν τις διερευνητικές επαφές, που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, διατηρώντας, όμως, τη στενή επικοινωνία που έχουν αναπτύξει το τελευταίο διάστημα, επανεξετάζοντας όλα τα νέα δεδομένα, που θα προκύψουν, σε σύντομο χρονικό διάστημα από σήμερα.

 

Η Χύτρα

18 σχόλια

  • Ένα καλος πρώην δήμαρχος χωρίς χρεοι ευτυχώς εστι τα βρήκε απο τον προκάτοχό του (Αλέκο Μουρατίδου ενας απο τους καλύτερους δημάρχους που έχουν περάσει από την Ελλάδα και ας μην αρέσει αυτό) και το συνέχισε οσο μπορούσε και ένας καλος υποψήφιος αντίπαλός δήμαρχος για τον δημο Κοζάνης

  • Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ,ΓΚΟΒΕΔΑΡΟΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ,ΧΑΙΡΕΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ,ΤΟΝ ΕΥΝΟΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ.

  • Εύχομαι να είναι ο Γκοβεδαρος αυτός που θα ηγηθεί το συνδυασμό. Η Κοζάνη χρειάζεται αλλαγή στο Δήμο με άτομο μορφωμένο, γνωστή της κατάστασης της πόλης και δυναμικό σε όλους τους τομείς. Είναι ώρα να πάρει σημαντικές αποφάσεις το κόμμα της ΝΔ γιατί αν δεν πάρουν τώρα το Δήμο δε θα τον πάρουν ποτέ. Επίσης ορθώς κ βγαίνει ο Τσιομπανος από το πλάνο.

  • Με φθαρμένα εργαλεία κανείς δεν έκανε προκοπή! Πάτε να πάρετε το δήμο και ζητάτε συνάντηση απο ποιους??? Από τους παλιούς?? Με παλαιοκομματικές αντιλήψεις δε φτιανς σύγχρονη πόλη. Ελπίζω τουλάχιστον να μην πάτε χειρότερα απο το Δεληγιάννη. Αλλά οπως το πάτε θα το πετύχετε κ αυτο!!

  • Ευθυμισαμε πάλι …Ο ένας κυκλοφορεί στις καφετέριες και θέλει να γίνει δήμαρχος ..Από τερματοφύλακας ….Ο Άλλος είτε είναι στη Κοζάνη είτε όχι το ίδιο πράγμα ..Μόνο στις εκλογές ακούγεται ..Καμία παρέμβαση σε οποιαδήποτε θεσμό σύλλογο πρόβλημα κατάσταση ιδέα για την Πόλη ….Με ποια λογική πάνε για δήμαρχοι μόνο ο Θεός ξέρει

  • Μη βιάζεστε να διαβαλλετε έναν καθαρό και ευθύ άνθρωπο σαν το Γκοβεδαρο πριν τοποθετηθεί και να είστε σίγουροι ότι αυτό θα γίνει τις επόμενες μέρες, μετά να τον κρίνετε αυστηρά.

  • Φαγωθείτε για ποιος θα ηγηθεί. Να δούμε ποιος θα σας ακολουθήσει να φτιάξετε συνδιασμό. Ποιος θα πιστέψει σε σας.

  • Βρήκαν μου φαίνεται ευκαιρία τη δυσαρέσκεια του κόσμου με τον νυν δήμαρχο και κοιτάνε ποιος θα πρωτοβγει! Ο ίδιος θα βγει με τέτοια που κάνετε.

  • Συναντήσεις,συζητήσεις και όλα αυτά γιατί άραγε ;;
    Η ΝΔ έχει καταλήξει μην ανησυχείτε !
    Τζάμπα ταλαιπωρία των δυο κατά τ’ αλλα αγωνιστών ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.