Συνεντεύξεις τύπου, του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ, σε Γρεβενά, Καστοριά, Φλώρινα & Κοζάνη, με αφορμή τον ετήσιο Απολογισμό της Περιφερειακής Αρχής

3 Φεβρουαρίου 2017
09:29

Συνεχίζοντας τη διαδικασία ενημέρωσης των πολιτών της Περιφέρειας που από την αρχή της θητείας μας καθιερώσαμε, σας προσκαλούμε σε Συνέντευξη Τύπου με θέμα:

«Οι θέσεις του Συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ για τον ετήσιο Απολογισμό της Περιφερειακής Αρχής για το έτος 2016».

Η Συνέντευξη Τύπου θα δοθεί στις έδρες των Περιφερειακών Ενοτήτων ως εξής:

Γρεβενά  :     Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ στο κτίριο της  ΠΕ Γρεβενών

Καστοριά:     Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ στο κτίριο της   ΠΕ Καστοριάς

Φλώρινα :     Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ στο κτίριο της    ΠΕ Φλώρινας

Κοζάνη  : Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΠΕ Κοζάνης

Γραφείο Τύπου

του Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ»

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.