kozan.gr: Τουρνουά ποδοσφαίρου διοργάνωσε στο ΔΑΚ, της Κυριακή 19/8, ο Μακεδονικός Κοζάνης – Συμμετείχαν ο , ο Μακεδονικός Νεάπολης (Θεσσαλονίκης), ο Μακεδονικός Φούφα κι ο Μακεδονικός Σιάτιστας(Φωτογραφίες & Βίντεο)

19 Αυγούστου 2018
21:41

Tο 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου «Μακεδονικός είσαι», πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 19  Αυγούστου στο ΔΑΚ Κοζάνης. Συμμετείχαν: ο Μακεδονικός Κοζάνης, ο Μακεδονικός Νεάπολης (Θεσσαλονίκης),  ο Μακεδονικός Φούφα  και ο Μακεδονικός Σιάτιστας. Το τουρνουά διοργάνωσε
ο Μακεδονικός Κοζάνης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον ΟΑΠΝ Κοζάνης. Για τους προπονητές των 4 ομάδων ήταν μια καλή ευκαιρία να βγάλουν τα πρώτα συμπεράσματα, εν όψει της νέας περιόδου που ξεκινά σε ένα περίπου μήνα. Ο Μακεδονικός Κοζάνης ευχαριστεί τις τρεις ομάδες που συμμετείχαν καθώς και τους διαιτητές..

Θ. Τέγος

4 σχόλια

  • Πρίν από όλα συγχαρητήρια στον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ. Ο πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού του δήμου Κοζάνης, ανακοίνωσε πότε θα κατασκευαστούν οι κερκίδες και πότε θα συντηρηθεί σωστά το Στρατιωτικό γήπεδο ή “πέταξε πάλι τη μπάλα στην κερκίδα”;

    • Θα γίνουν μετά τις εκλογές με την νέα δημοτική αρχή ( όποια και να είναι )
      Γιατί οι σκοπιανό υποστηρικτές δεν μπορούν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.