Αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης κλήθηκαν να αγωνισθούν με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας στις 25-26 Αυγούστου στην Φιλιππούπολη (Plovtiv) της Βουλγαρίας

19 Αυγούστου 2018
22:11

Το Σάββατο 18 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν στην λίμνη της Καστοριάς οι δοκιμασίες για την επιλογή των αθλητών που θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα η οποία θα πάρει μέρος στους Βαλκανικούς αγώνες κωπηλασίας. Οι αγώνες θα γίνουν στις 25-26 Αυγούστου στην Φιλιππούπολη (Plovtiv) της Βουλγαρίας.

Μετά από την επιτυχή εμφάνιση των αθλητών μας, αυτοί που έχουν επιλεγεί για να συμμετάσχουν στους αγώνες με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας είναι:

κατηγορία παίδων, οι Πεκόπουλος-Τσικαρδάνης Ιωάννης, Μακρυγιάννης Γεώργιος

κατηγορία εφήβων, ο Λαπίκωφ Θεόδωρος

κατηγορία νεανίδων, η Μακρυγιάννη Αθανασία

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές μας και σε όλη την Εθνική Ομάδα.

Το Δ.Σ.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.