kozan.gr: Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση, από τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Φ. Κεχαγιά, στον Θεόφιλο Παπαδόπουλο – Αιτία, άρθρο – κριτική του δημοσιογράφου με θέμα τα περίφημα tablets

3 Φεβρουαρίου 2017
12:56

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση, κατέθεσε, κατά, του δημοσιογράφου, Θεόφιλου Παπαδόπουλου, ο  πρώην Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Φ. Κεχαγιάς. Σύμφωνα με την κατηγορία,  ο  Θεόφιλος Παπαδόπουλος, προέβη, στις 13/1/2016, στη σύνταξη και στην ανάρτηση στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στα www.kozan.gr & greveniotis.gr, άρθρο υπό τον τίτλο «Μπαμπά, θέλω tablets – Αποδέκτης: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φώτης Κεχαγιάς», στο οποίο, ο δημοσιογράφος, αναφερόταν κριτικά στην απόφαση για τη δαπάνη προμήθειας και χορήγησης tablets στα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου, σημειώνοντας : «Όταν μασάς στην κυριολεξία τα λόγια σου για να αποδείξεις τι. Όταν θέλεις να δικαιολογήσεις την μεγάλη σου γκάφα απέναντι στην κοινωνία που ζει τα «δολοφονικά» μνημόνια. ‘Οταν αποκαλείς τους αντιπάλους σου λαϊκιστές τότε το μόνο σίγουρο για σένα είναι ότι δεν μπορεί να βρίσκεσαι σε θέσεις που χρήζουν άλλης αισθητικής για την πολιτική και άλλης παιδείας. Ο τρόπος σου προκαλεί και μάλιστα δεικτικά…». 

Ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, θίχτηκε από τα γραφόμενα του δημοσιογράφου και προχώρησε στη μήνυση για την οποία ορίστηκε  δικάσιμος, στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κοζάνης, στις 17 Μαΐου 2017.

kozan.gr

 

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.