kozan.gr: Δ. Κριαρίδης (Πρόεδρος Προαστίου): «Αστεία και για γέλια» η απάντηση του Διευθυντή Δ.Ε.Λ.Κ.Δ.Μ. Στέφανου Παλαβού

21 Αυγούστου 2018
11:17

«Αστεία και για γέλια» χαρακτηρίζει τη διευκρινιστική απάντηση του Διευθυντή Δ.Ε.Λ.Κ.Δ.Μ. Στέφανου Παλαβού αναφορικά με την εκκένωση του Οικισμού της ΔΕΗ, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Προαστίου Δημήτρης Κριαρίδης .

Συγκεκριμένα κ. Κριαρίδης μιλώντας για το θέμα αυτό στο kozan.gr επεσήμανε: « Η απάντηση του κ. Παλαβού δεν μας καλύπτει καθώς αυτά που ισχυρίζεται είναι μόνο για γέλια, διότι δεν μπορεί να εκκενώνει τον Οικισμό της ΔΕΗ για ασφάλεια των κατοίκων και να αφήνει εκτός το Προάστιο , που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής»;

Επί πλέον ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Προαστίου επανέφερε το θέμα των δυναμικών αντιδράσεων με αίτημα τη μετεγκατάσταση του χωριού.

3 σχόλια

  • Η απόφαση αυτή ελήφθη βάσει των ακριβών ορίων απόστασης που επιβάλλει η νομοθεσία. Η επίκληση-τήρηση των επιστημονικά και θεσμικά κατοχυρωμένων προϋποθέσεων δεν είναι «αστεία» και για «γέλια». Τέτοιου είδους αναφορές προσβάλλουν συλλήβδην όλους τους επιστήμονες με τέτοιες εκφράσεις. Και σίγουρα προϋποθέτουν αρκετό -αναπάντητο- θράσος. Προφανώς ο δημόσιος χαρακτήρας της ΔΕΗ δίνει τέτοια πατήματα. Για αυτό άλλωστε μικροδιαπλεκόμενοι, όπως π.χ. πρόεδροι των τοπικών διαμερισμάτων, θα χάσουν τέτοιες δυνατότητες από μία ιδιωτικοποίηση ή είσοδο επενδυτών στη ΔΕΗ, και είναι αυτοί που «διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους» ενάντια αυτών.

  • Αποστομωτικη η απάντησή σας, αν και διαφωνώ ότι η ιδιωτικοποίηση θα επιλύσει τα προβλήματα της χώρας. Αλλαγή νοοτροπίας και ανθρώπων χρειάζεται.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.