kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Τέλη Σεπτεμβρίου ξεκαθαρίζουν τα πράγματα για την υποψηφιότητα του Χρήστου Ζευκλή στο Βόιο

21 Αυγούστου 2018
11:59
Κανένα σχόλιο

 

“Βήμα – βήμα χτίζουμε κάτι …και βλέπουμε!”, η απάντηση του Χ. Ζευκλή σε συνεργάτη της στήλης σχετικά με τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου στο δήμο Βοΐου, στις εκλογές του Μαΐου το 2019. Ο ίδιος, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, πραγματοποιεί διερευνητικές επαφές, τόσο με εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους και πρώην υποψηφίους, το 2014, από το συνδυασμό της Π. Ορφανίδου, όσο και με άλλα πρόσωπα από το συνδυασμό του σημερινού δημάρχου Δ. Λαμπρόπουλου. Όπως μαθαίνουμε, οι μέχρι τώρα συναντήσεις κι επαφές που είχε, δείχνουν, πως, το κλίμα, σε μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά του, είναι ευνοϊκότερο περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γεγονός που προμηνύει πως η ενασχόλησή του με τα αυτοδιοικητικά, στο δήμο Βοΐου, σε επίπεδο επί κεφαλής συνδυασμού, είναι σχεδόν βέβαιη. Περισσότερα περί τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η Χύτρα

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.