Φλώρινα: Γιώργος Λιάνης: «Η έξοδος από τα μνημόνια είναι μια καλή αρχή»

22 Αυγούστου 2018
07:46

«Με την έξοδο μας από τα μνημόνια δε σημαίνει ότι η ζωή μας θα αλλάξει άρδην από την επόμενη μέρα αλλά είναι μια καλή νέα αρχή» τόνισε ο πρώην Υπουργός και βουλευτής ΠΑΣΟΚ Φλώρινας Γιώργος Λιάνης σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας αναφερόμενος στην πολιτική επικαιρότητα. Όπως είπε ο κ. Λιάνης χρειάζεται εθνική συνεννόηση για να μπορέσει η χώρα να πάει μπροστά μακριά από κομματικές ταυτότητες και ιδεολογίες. Ο κ. Λιάνης αναφέρθηκε και στις επερχόμενες εκλογές και την ενδεχόμενη δική του συμμετοχή υπογραμμίζοντας ότι ο κύκλος στη πολιτική ζωή του τόπου για τον ίδιο έχει κλείσει θα είναι όμως αρωγός σε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης της Φλώρινας.

Πηγή ΕΡΤ Φλώρινας

7 σχόλια

  • Τελικά κυριε Λιανη μας…ειστε κατα βάθος συριζαιος;Τελευταία κανετε πολλες υποστηρικτικές δηλωσεις υπερ της κυβέρνησης…τι γίνεται;στο βάθος κήπος μηπως;

    • Τίποτα από όλα αυτά φίλε. Ο Λιάνης δεν είναι ούτε συριζαιος, ούτε πασοκος, ούτε δεξιός, ούτε αριστερός. Είναι απλά ένας πανέξυπνος άνθρωπος. Πολλά χρόνια μπροστά από πολλούς. Και βοήθησε τον τόπο του όσο κανείς.

  • Κι’ ο λιανης είναι σύριζα και ο συριζα είναι το παλαιό πασοκ τι δεν μπορείτε να καταλάβετε ?
    Οι κρατικοδίαιτοι δεν θα εκλείψουν απ την Ελλάδα πότε…

  • Λιάνης : 1. «χρειάζεται εθνική συνεννόηση». Μεγάλη σοφία ! και δεν πέρασε απ΄το μυαλό μου…..
    2. Με την έξοδο μας από τα μνημόνια…….
    «Σαν βγεις στον πηγαινό για την Ιθάκη είσαι τόσο ηλίθιος που θα βρεθείς στη Θράκη» από σκίτσο του Αρκά.

  • Την ιστορία του καρπουζιού δεν έτυχε να την ακούσεις ποτέ!Το καρπούζι απ’έξω είναι πράσινο όταν το ανοίξεις είναι κόκκινο και μέσα στην καρδιά έχει κουκούτσια ΜΑΥΡΑ!!!!
    -Δυστυχώς αυτό είναι κεντροαριστερά στην Ελλάδα μας, μας αρέσει δε μας αρέσει….

  • ……………Κάθε, συνεπώς, εξαγγελία για «έξοδο» από τα μνημόνια αποτελεί αυθάδεια ΑΠΑΤΗΣ και ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ του ελληνικού λαού……………..

    ΡΕΣΑΛΤΟ Αριστερό περιοδικό 21-8-18

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.