kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Δεδομένη η υποψηφιότητα του Λάζαρου Γκερεχτέ για το δημαρχιακό θώκο του δήμου Βοΐου

22 Αυγούστου 2018
14:20

Δεδομένη η υποψηφιότητα του Λάζαρου Γκερεχτέ για το δημαρχιακό θώκο του δήμου Βοΐου. Όπως ανέφερε, ο ίδιος, σε συνεργάτη της στήλης κι αποκαλύπτουμε σήμερα: «Τ’ ότι θα κατέβω υποψήφιος δήμαρχος Βοΐου αυτό είναι δεδομένο. Ο αγώνας είναι μαραθώνιος. Η ομάδα ισχυροποιείται και θα είναι δυνατή. Στόχος μας είναι να “πάρουμε” το Δήμο», συμπληρώνοντας, πως, πολύ σύντομα, θα υπάρξουν κι επίσημες ανακοινώσεις.

Η Χύτρα

10 σχόλια

  • “Στόχος μας είναι να πάρουμε το Δήμο”γιατί τώρα που τον έχετε τι τον κάνετε ; Από τα τέσσερα χρόνια τα τρία ήσουν αντιδήμαρχος τι άλλο έμεινε να προσφέρεις; Καλή η καρέκλα αλλά δεν είναι για χόρταση Εφόσον είσαι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος οφείλεις να στέκεσαι στο πλευρό του δημάρχου ακόμη και αυτό αν κάποιες στιγμές είναι δύσκολο.Αρκετα πια!

  • Γιατί όλοι θέλετε να γίνετε δήμαρχοι .? Κοσμίδης ζευκλης, γκερεχτες., Λαμπρόπουλος,σημανδρακος ,μαλουτας, Ιωαννίδης.,κτλ,κτλ.μηπως για την καρέκλα?

    • Πολύ καχύποπτος είσαι ρε φίλε!! Δεν βλέπεις την διάθεση προσφοράς αυτών των ανθρώπων που ξεχειλίζει!!!

  • “Στόχος μας είναι να πάρουμε το δήμο ” Γιατί τώρα που τον έχετε τι τον κάνετε; Πόσο χαμηλότερα μπορείτε να τον πάτε. Από τα τέσσερα χρόνια τα τρία ήταν αντιδήμαρχος με όλα τα εργαλεία στα χέρια του. Τι δεν πρόλαβε να κάνει; Οι καρέκλες δεν είναι για χόρταση.Αρκετά πια !

  • Δυστυχώς για εσάς ο χρόνος έχει ληξει…εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχουμε δει τίποτα αξιόλογο στον τόπο μας. Φεύγοντας μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας τον Αντρέα τον Λευτέρη και τον Παναγιωτη… Ξέρεις αυτόν που τους Νεαπολιτες μας έλεγε τουρκους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.