Μίμης Δημητριάδης: «ΦιλόΔημος ΙΙ»: Ένταξη πράξης στο Δήμο Κοζάνης ύψους 305.000 ΕΥΡΩ

22 Αυγούστου 2018
14:41

Στο πλαίσιο των Προσκλήσεων του Προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ» του υπουργείου Εσωτερικών, ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενέκρινε την ένταξη Πράξεων δήμων συνολικού ποσού ύψους 9.649.353,05 ευρώ , για την για την προμήθεια μηχανημάτων έργου και για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών δήμων της χώρας.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Κοζάνης εντάσσεται σε πράξη ύψους 305.000 ευρώ, για την προμήθεια μηχανημάτων έργου οχημάτων ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού του προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ».

Έχει σημασία να τονιστεί πως η χρηματοδότηση της πράξης που αφορά τα Δήμο Κοζάνης θα χρηματοδοτείται, εξ ολοκλήρου από το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών.

Σταθεροί στην χρηματοδότηση των υποδομών, των ενισχύσεων των Δήμων και της βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη, συνεχίζουμε.

Μίμης Δημητριάδης

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης

15 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.