Eυχαριστήριο της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Πτολεμαΐδας προς τον Κλάδο Ορυχείου Πεδίου Καρδιάς (ΔΕΗ)

22 Αυγούστου 2018
16:51
Κανένα σχόλιο

Το Δ.Σ. και τα μέλη της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Πτολεμαΐδας θέλουν να ευχαριστήσουν και δημόσια την Δ.Ε.Η. Α.Ε. και ιδιαίτερα, τον Κλάδο Ορυχείου Πεδίου Καρδιάς, για την αμέριστη συμπαράσταση στο έργο της ομάδας !

Στα πλαίσια της μακράς και άριστης συνεργασίας, μιας και η ομάδα μας έχει πραγματοποιήσει πολλά σεμινάρια πρώτων βοηθειών σε εργαζόμενους και θα συνεχίσει να το κάνει, η Διεύθυνση του Ορυχείου Πεδίου Καρδιάς ανέλαβε και ολοκλήρωσε, με ιδιαίτερο μεράκι, την συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων και του πύργου αναρρίχησης μας.

Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και είμαστε σίγουροι πως θα είναι κοντά μας όποτε και όταν τους χρειαστούμε !

Οι στήριξη τους μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά την εθελοντική μας προσφορά και το εθελοντικό μας έργο !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.