Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Μια πράξη πραγματικά αξιέπαινη (Βίντεο)

22 Αυγούστου 2018
20:25

Καθόμουν στο παλαιό πάρκο Πτολεμαΐδας με τα παιδιά μου και κάποιο σκυλί από τα αδέσποτα που κυκλοφορούν έριξε τον κάδο για να αναζητήσει την τροφή του. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι ο αστυνομικός που διακρίνεται στο βίντεο προθυμοποιήθηκε από μόνος του να μαζέψει τα σκουπίδια με μια σκούπα. Μου έκανε πραγματικά θετική εντύπωση. Μπράβο στο Α.Τ. Πτολεμαΐδας και σε όλους τους αστυνομικούς που επιδεικνύουν τέτοια συμπεριφορά και στάση. Τα χρειαζόμαστε.

20 σχόλια

    • Έλα εντάξει κι εσύ τώρα. Τί να κάνουν δηλ; Να φυσάνε τα σκουπίδια; Μια σκούπα και ένα φαράσι υπάρχει. Δεν θα καθαρίσουν και κανένα στάδιο. Χαλάρωσε. Άσε που βλέπω έναν νεαρό που βοηθάει.

  • Αυτος ο ανθρωπος ειναι ξεχωριστος και τιμαει τη στολη που φοραει, ειναι οαραδειγμα προς μιμηση για τους υπολοιπους συναδελφους του γιατι πρατει ανιδιοτελως και χωρις να τον υποχρεωνει κανεις. ΑΞΙΟΣ

  • Τι αλλο θα ακουσουμε για ηρωοοποιηση των ενστολων!! Για το τι κανανε πριν λιγο καιρο φταιει μονο ο τσιπρας φυσικα. Να τους δωσουμε και αυξηση δε φτανει αμοιβονται ανεξαιρετως με ειδικα μισθολογια!!!

  • Συγχαρητήρια στον αστυνομικό!Δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα προς μίμηση! Αν όλοι κάνουμε από μια μικρή κίνηση, πιθανόν να σταματήσουμε να ρίχνουμε ευθύνες στο (ανύπαρκτο;) κράτος ή στις (διαλυμένες) δομές, και να καλυτερέψουμε οι ίδιοι τη ζωή μας. Και πάλι, ΕΥΓΕ!

  • ΣΤΈΛΙΟ ΜΠΡΆΒΟ ΣΟΥ.ΣΕ ΓΝΩΡΊΖΩ 18 ΧΡΌΝΙΑ ΕΊΣΑΙ ΈΝΑΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΌΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΊΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.18 ΧΡΌΝΙΑ ΑΠΌ ΤΑ ΟΠΟΊΑ 6 ΑΝ ΔΕΝ ΚΆΝΩ ΛΆΘΟΣ ΜΑΖΊ ΑΘΉΝΑ.ΣΟΥ ΕΎΧΟΜΑΙ ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΚΑ ΝΑ ΜΕΊΝΕΙΣ ΑΥΤΌΣ ΠΟΥ ΕΊΣΑΙ.ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

  • ΉΡΩΑΣ ΔΕΝ ΓΊΝΕΣΑΙ “Κ” ΦΊΛΕ ΜΟΥ ΓΕΝΙΕΣΑΙ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΩΝ ΓΝΩΡΊΖΕΤΑΙ ΜΗΝ ΕΚΦΡΆΖΕΤΕ ΆΠΟΨΗ ΟΎΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΊΔΙΟ ΑΛΛΆ ΟΎΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΠΟΥ ΔΊΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΤΗΝ ΔΙΚΉ ΤΟΥΣ ΜΆΧΗ ΕΠΙΒΊΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΊΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΊΤΕΣ.

  • Ενας ακομη αξιος αστυνομικός που τιμα τη στολη του.
    Κανενα ευχαριστω δε περιμενε, κανενα μπραβο δε πηρε, κανενα επιδομα δε του δοθηκε.
    Εκανε αυτο που αισθανθηκε σωστο εκεινη τη στιγμη.
    ΑΞΙΟΣ

  • Ρε παιδιά υποψηφιότητα δήλωσε πριν λίγο καιρο….
    Και ξαφνικά όλως τυχαίως παίζει βιντεακι στο ίντερνετ με τον Παυλίδη σε θέση εργαζόμενου του δημου.
    Που είναι αυτοί που έπρεπε να πληρώνει ο δημος.
    Εγώ αυτόν τον πληρώνω να κάνει αλλά πράγματα,όχι να σκουπιζει.
    Πόσο προβατα είμαστε τελικα…

  • Και εντελώς ξαφνικά ήταν κάποιος και τον φωτογράφισε…..γι αυτήν την πονηριά και μόνο εγώ δεν θα τον ψηφίσω

    • Κοίτα να δείς. Μεγάλωσα στο παλιό πάρκο, έπαιξα με τους φίλους μου μικρός στον χώρο της βιβλιοθήκης. Όποτε περνάω αν δω κάτι το μαζεύω. Το ευχάριστο στην δική σου περίπτωση είναι οτι δεν έχεις να μου προσάψεις οτι αδίκησα κάποιον, τα πήρα, αθέτησα την υπόσχεση μου ή έβλαψα με οποιονδήποτε τρόπο τον τόπο μου. Νομίζεις οτι ήταν στημένο χωρίς να είσαι σίγουρος για αυτό. Εγώ θα συνεχίσω λοιπόν να προσέχω τον τόπο μου και εσυ μπορείς να ψηφίσεις τους ίδιους που ψήφιζες χρόνια τώρα αλλά τυχαία δεν βλέπεις τις πονηριές τους. Καλή ψήφο λοιπόν…

  • Στέλιο μου συνέχισε έτσι όπως ξέρεις μόνο εσυ με αγνά αισθήματα και με ανιδιοτέλεια ο καθένας μπορεί να λέει ότι νομίζει πιστεύω σε σένα Γιαυτο και θα σε τιμήσω με την ψήφο μου άλλωστε τα συμπεράσματα για το άτομο σου δεν περίμενα να τα βγάλω βλέποντας σε να μαζεύεις σκουπίδια !

  • Μπράβο στον αστυνομικό…Λυπάμαι όλους αυτούς που δεν μπορούν να εκτιμήσουν αυτό που βλέπουν…Μακάρι να υιοθετήσουμε όλοι μας τέτοιες πρακτικές…

  • Δεν έχει καμία δουλειά ο αστυνομικός να μαζεύει σκουπίδια.
    Πληρώνεται από τους φόρους μας πρωτίστως για τάξη και ασφάλεια.
    Να νιώθει ο νόμοταγης πολίτης ασφαλής και ότι δεν τον κοροιδευουν.
    Ε λοιπόν αν τους κρίνουμε για την τάξη την ασφάλεια και την πάταξη εκληματικοτητας περνουν άριστα 2,5.
    Για την αποκομιδη απορριμάτων του βάζω 10.
    Λάθος δουλειά διαλεξες φίλε μου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.