kozan.gr: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης διαρροών στο δίκτυο της τηλεθέρμανσης στην πόλη της Πτολεμαΐδας

22 Αυγούστου 2018
23:50
Κανένα σχόλιο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης διαρροών στο δίκτυο της τηλεθέρμανσης στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

Aπαγόρευση της κυκλοφορίας παντός οδικού οχήματος στην οδό Φιλίππου από τη συμβολή της με την οδό Προκοπίδη έως τη διασταύρωσή της με οδό Δημοκρατίας.

 Διάρκεια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από 08.00 ώρα έως 19:00 ώρα την Πέμπτη 23/08/2018 και από 08.00 ώρα έως 19:00 ώρα την Παρασκευή 24/08/2018.

Η κυκλοφορία των οχημάτων δεν θα διακόπτεται αλλά θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες δημοτικές οδούς.

Eπίσης στένωση της οδού Διοικητηρίου αρ. 3 ( έμπροσθεν Ι.Ν. Αγ. Τριαδος) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από οδό 25ης Μαρτίου προς οδό Τραπεζούντος.

 Διάρκεια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από 08.00΄ ώρα της 27-08-2018 έως 19.00 ώρα 28-08- 2018.

 Η κυκλοφορία των οχημάτων δεν θα διακόπτεται αλλά θα διεξάγεται μέσω του αντίθετου ρεύματος μόνο στο σημείο των εργασιών

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.