Στέφανος Μπίρος, Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, στο kozan.gr: «Είμαι με τον Θοδωρή Καρυπίδη 4 χρόνια. Δε θα τον πουλήσω. Δεν είμαι αχάριστος. Για να κατέβω υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας, θα πρέπει σε αυτό να συμφωνήσει ο Περιφερειάρχης»

23 Αυγούστου 2018
11:26

Στο Kozan.gr μίλησε σήμερα Πέμπτη 23/8 ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, Στέφανος Μπίρος σχετικά με τον εάν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας. Ο κ. Μπίρος τόνισε πως θα συζητήσει το θέμα με τον Περιφερειάρχη και έπειτα θα αποφασίσει. «Η κοινωνία της Φλώρινας μου ζητά να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος, ωστόσο, είμαι με τον Θοδωρή Καρυπίδη 4 χρόνια. Δε θα τον πουλήσω. Δεν είμαι αχάριστος. Για να κατέβω υποψήφιος Δήμαρχος θα πρέπει σε αυτό να συμφωνήσει ο Περιφερειάρχης. Θέλω να είμαι καθαρός απέναντί του», είπε ο κ. Μπίρος.

Θ. Τέγος

10 σχόλια

  • ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΑΣ ΜΠΙΡΟ.ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.ΔΕΝ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ.ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ.ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ

  • ΜΠΙΡΟ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΟΣΣΕΣ ΜΕ ΚΑΣΑΠΙΔΗ.ΕΣΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΜΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ.8 ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ.

  • ψάχνεις να βρείς δικαιολογία για να κατέβεις πάλι κάπου υποψήφιος ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟ…..
    άντε να σε δούμε πόσα απίδια έχει ο σάκος σου
    άλλοι σε εξέλεξαν !
    άλλοι πήραν σταυρούς και εσύ απλά παρακολουθούσες
    τώρα που όλοι θα πρέπι να εκλεγούν λακίζεις

  • Βοσκοπουλος =Ο Τσιπρας της Φλώρινας. Τόσα ψέμματα ούτε ο Ψευτοθοδωρος. Ακόμα περιμένουμε την τηλεθερμανση και δεν έχει μπει ούτε μία σωλήνα.Μονο λακουβες, βρωμιά και αδέσποτα είναι η Φλώρινα. Η πόλη θα τιμωρησει τον Βοσκοπουλο.

    • Ο βοσκόπουλος έκανε αγώνα για την Μακεδονία όπως θα έπρεπε να κάνει ο κάθε Φλωρινιώτης σε τέτοιες στιγμές.
      Εσύ πάρε τον μπιρο και το καρύμπα και τον σέλτσα μαζί κλείστε τρύπες για να μην πατήσετε σε καμιά λακκούβα όταν θα φεύγετε σκεπτόμενοι ότι πουλήσατε τον πιο ματωμένο τόπο της Ελλάδος για να γίνετε αρεστοί στο τσίπρα…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.