Ελένη Τσαλιγοπούλου: «Κάθε φορά που παίζω στην Ποντοκώμη κάτι ωραίο συμβαίνει»! – Δωρεάν λεωφορεία από Κοζάνη και Πτολεμαΐδα – Μεγάλο πάρτι μετά το τέλος της συναυλίας, σήμερα Παρασκευή 24/8 ! (Bίντεο)

24 Αυγούστου 2018
11:28
Κανένα σχόλιο

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι bogaz mousique παρουσιάζουν

με…σπιτική ζεστασιά, μία συναυλία-γιορτή για όλους τους φίλους τους,

στο Ανοιχτό Θέατρο Ποντοκώμης σήμερα Παρασκευή 24 Αυγούστου στις 21:30

Οι διοργανωτές έχουν μεριμνήσει τη δωρεάν μεταφορά του κοινού από και προς

τον χώρο της συναυλίας με λεωφορεία.

Τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν στις 8:15 το βράδυ από τα δημαρχεία Κοζάνης και

Πτολεμαΐδας. Τα ίδια λεωφορεία θα επιστρέψουν το κοινό στο ίδιο σημείο

αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας.

Ο Σύλλογος Φίλων ΠΑΟΚ Ποντοκώμης που διοργανώνει και αυτή τη μεγάλη συναυλία για φέτος έχει σκοπό να …συνεχίσει την καλοκαιρινή βραδιά για όσο..χρειαστεί. Γι αυτό αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας διοργανώνει ένα πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στον υπέροχο διαμορφωμένο χώρο δίπλα ακριβώς από τον συναυλιακό χώρο.

Στο χώρο θα υπάρχει μπαρ με ποτά, αναψυκτικά και φαγητό και τα μέλη του Συλλόγου υπόσχονται να αποχαιρετίσουν το φετινό πρόγραμμα των συναυλιών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τιμή εισιτηρίων 12 €

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.