Επιτυχημένο το 1ο τουρνουά “Μνήμες Ελλησπόντου” στο γήπεδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου Χαραυγής (Βίντεο)

26 Αυγούστου 2018
20:39
Κανένα σχόλιο

Η πρώτη απόπειρα έγινε και ελπίζουμε οι συμμετέχοντες να απόλαυσαν και με το παραπάνω την συμμετοχή τους στο 1ο τουρνουά “Μνήμες Ελλησπόντου” που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο, στο γήπεδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου Χαραυγής. Φυσικά για όλο αυτό πέραν από την ενεργή συμμετοχή των ομάδων που πήραν μέρος και πραγματοποίησαν το ντεμπούτο του θεσμού στην αθλητική καθημερινότητα της περιοχής υπάρχουν και οι behind the scenes άνθρωποι και φορείς που συνέβαλαν τα μέγιστα. Ο σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τόσο την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον περιφερειάρχη κύριο Θεόδωρο Καρυπίδη προσωπικά καθώς επίσης και τον ΟΑΠΝ και τον πρόεδρό του κύριο Ιωαννίδη Γιάννη που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν αρωγοί στο να πάρει μορφή η σκέψη και το εγχείρημα μιας τέτοιας διοργάνωσης. Σαφώς οι ευχαριστίες μας δεν τελειώνουν εδώ καθώς αισθανόμαστε πως επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει σε παίκτες και διοικήσεις των ομάδων που βρέθηκαν μαζί μας στο γήπεδο για να δώσουν σάρκα και οστά σε αυτή την γιορτή

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στις#Αστραπή_Κλείτου #Ακαδημία_Ελλησπόντου(Ηρακλής Δρεπάνου) και στην #Δάφνη_Πολυμύλουευχόμαστε από καρδιάς σε όλους τους ανθρώπους που συγκροτούν τους συλλόγους καλή δύναμη στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και κάθε στόχο πραγματοποιήσιμo.

Γραφείο Τύπου
Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.