kozan.gr: Eργασίες τοποθέτησης δέντρων στην είσοδο της Πτολεμαΐδας, μπροστά από το δημαρχείο Εορδαίας (Φωτογραφίες & Βίντεο)

28 Αυγούστου 2018
15:11

Eργασίες τοποθέτησης δέντρων στην είσοδο της Πτολεμαΐδας, μπροστά από το δημαρχείο Εορδαίας, πραγματοποιούνται σήμερα Τρίτη 28/8.

 

3 σχόλια

  • Μια 5ετής θητεία δημοτικής αρχής, το μόνο που έχει να επιδείξει είναι ένας δρόμος 2 χλμ. Παγκάκι παγκάκι, δεντράκι δεντράκι τα χαιρόμαστε τα καμαρώνουμε. Δεν ξέρω αν φταίει η οικονομική δυσπραγία, η έλλειψη ικανοτήτων ή διάθεσης και δεν θέλω να είμαι άδικος. Αλλά δυστυχώς η απογοήτευση είναι μεγάλη και πολύ φοβάμαι ότι η απογοήτευση στις επόμενες εκλογές θα αναγκάσει τον λαό της εορδαίας να κάνει πολύ χειρότερες επιλογές.

  • ας ελπισουμε τα δεντρα που φυτευονται μελλοντικα να μην σηκωσουν πεζοδρομια θα ειναι κριμα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.