kozan.gr: Προκήρυξη για τρεις (3) θέσεις Ειδικών Συμβούλων του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

28 Αυγούστου 2018
15:55

To kozan.gr σας παρουσιάζει την προκήρυξη για τρεις (3) θέσεις Ειδικών Συμβούλων του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει:
1. Να είναι Έλληνες πολίτες
2. Να έχουν υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων
3. Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαχθεί νόμιμα από αυτές και να μην είναι ανυπότακτοι ή να μην έχουν
καταδικαστεί για λιποταξία με τελεσίδικη απόφαση.
4. Να μην υπάρχει κώλυμα από Ποινική καταδίκη ή υποδικία ή απαγόρευση ήδικαστική συμπαράσταση (άρθρο 8 του Ν. 3528/2007).
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν στις παραπάνω θέσεις και έχουν τα νόμιμα προσόντα, πρέπει μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε πέντε (5) τοπικές εφημερίδες της Περιφέρειας , να υποβάλλουν στο Γραφείο του Περιφερειάρχη – Περιοχή ΖΕΠ – 50100 Κοζάνη, 2ος όροφος, σχετική αίτηση στην οποία θα επισυνάπτουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Απαιτούμενα δικαιολογητικά:
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της Αστυνομικής Ταυτότητας.
2. Φωτοαντίγραφο πτυχίου ή διπλώματος Ανώτατης Εκπαίδευσης (Α.Ε.Ι. ή Α.Τ.Ε.Ι.) της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής (σε περίπτωση που ο τίτλος έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή , πρέπει να προσκομίζεται πράξη αναγνώρισης από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή το Ι.Τ.Ε. ή το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. για την ισοτιμία, την αντιστοιχία του τίτλου και τη βαθμολογική αντιστοιχία αυτού).
3. Υπεύθυνη Δήλωση (Ν. 1599/1986), περί μη κατοχής άλλης θέσης στον Δημόσιο Τομέα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 παρ. 3 του Ν. 1256/82.
4. Πιστοποιητικά ή βεβαιώσεις , από τα οποία να τεκμαίρεται ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Ο.Τ.Α., που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα στα οποία θα απασχοληθούν.
5. Βιογραφικό σημείωμα
Τα δικαιολογητικά να συνοδεύονται από αίτηση υποψηφιότητας και να κατατεθούν εμπρόθεσμα. Το έργο του ειδικού συμβούλου δεν είναι ασυμβίβαστο με την ιδιότητα του δικηγόρου, ούτε αναστέλλει την άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος. Για όσους έχουν την ιδιότητα του ελεύθερου επαγγελματία σε άλλο τομέα
δραστηριότητας, η άσκηση του ελευθέριου επαγγέλματος είναι ασυμβίβαστη με την άσκηση καθηκόντων του Ειδικού Συμβούλου, μπορούν όμως ναεξαιρεθούν από τον περιορισμό του παρόντος εδαφίου, με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (αρ. 214 ν. 4555/18)

9 σχόλια

  • Ο κυριος που ζητα συμβουλους να δειξει πρωτα δικα του πτυχια να δουμε τι τελειωσε . ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝ ΕΚΑΝΕ

  • Θόδωρε..να σε βάλω βύσμα να με πάρεις!!!;;Φοβάμαι μήπως μου πεις ψέματα..αλλά τι κακές σκέψεις κάνω..αφού εσύ ποτέ ΔΕΝ λές ψέματα !!

  • Αφού ξέρουν ήδη ποιους θα πάρουν. Βγάζουν την προκύριξη απλώς για να είναι νομότυποι. Κοροϊδεύουν τον κόσμο όλοι όσοι βγάζουν τέτοιες ανακοινώσεις…δήμαρχοι, περιφερειάρχες. ΝΤΡΟΠΟΙ ΤΟΥΣ!!!

  • Αν οι σύμβουλοι πρέπει να είναι ανώτατης εκπαίδευσης …Τότε ο περιφερειάρχης και οι αντιπεριφερειάρχες δεν θα πρέπει να είναι και αυτοί το ίδιο ??? 8 μήνες παιδιά …Κουρασατε

  • Ο κυριος σπουδασε το λαικό αισθημα , τη λαική αγορά και εχει διδακτορικό στο λαικισμό ! Τι δεν καταλαβαινεις !!!!!

    Ο νεος θα ειναι γεωπόνος και θα τον λενε Γιωργο

  • ΟΛΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

    ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.