Παιχνίδια αεροσφαίρισης και στο βιομηχανικό πάρκο Πτολεμαΐδας (πρώην ΑΕΒΑΛ)

28 Αυγούστου 2018
20:32

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας που συνήλθε χθες( 27 Αυγούστου),ο Σύλλογος Ωμέγα θα μπορεί να οργανώνει παιχνίδια αεροσφαίρισης στο βιομηχανικό πάρκο Πτολεμαΐδας(πρώην ΑΕΒΑΛ). Ευχαριστούμε δημόσια τον δήμαρχο κ. Σάββα Ζαμανίδη για την αρωγή και αλλά και την πίστη σε μια εναλλακτική δραστηριότητα με καλπάζουσα απήχηση σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Το κέρδος ανήκει σε όλους μας κ προπάντων στην αεροσφαίριση της δυτικής Μακεδονίας.

OMEGA Airsoft Team – Kozani

 

3 σχόλια

  • Με τόσες λακκούβες που έχει η πόλη της Πτολεμαΐδας και με τόσες παιδικές χαρές ερείπια και με τόσα χόρτα, είναι ιδανική για το άθλημα. Την επόμενη φορά, ελάτε κέντρο. Ωραία θα είναι.

  • Μάθε να δένεις τη σακούλα σου πριν την πετάξεις στον κάδο, όπως δεν κάνεις και βρωμάει ο τόπος στην Ιμερας και Πέτρινο Σχολείο.Μαθε να μη διπλοπαρκαρεις για να αγοράσεις γλυκά από το Σιδηρόπουλο στη Μαρτίου “επειδή είναι ευθεία και θα σταματήσουν πισω”.Και μετά κατέκρινε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.