kozan.gr: Γιάννης Θεοφύλακτος, από την Πτολεμαίδα, για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης: “Οι ευθύνες αυτής της κυβέρνησης είναι μεγαλύτερες γιατί δεν έχουμε τους ξένους εταίρους, τα μνημόνια, που καταπίεζαν την χώρα…” (Βίντεο)

28 Αυγούστου 2018
21:33

To δικό του σχόλιο για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης έκανε ο Γ. Θεοφύλακτος, από την Πτολεμαίδα, με το πέρας του Μέγα Πανηγυρικού Εσπερινού  στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου. Δείτε το βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

51 σχόλια

  • Και αυτοί οι υπάλληλοι των Βρυξελλών που θα έρθουν αρχές Σεπτεμβρίου για έλεγχο τι ρόλο θα παίξουν;. Θα έρθουν επίσκεψη για καφέ το πρωί μουσακά το μεσημέρι και για ένα χαλαρό ποτάκι το βράδυ;. Όσο για την “έξοδο” από τα μνημόνια ασε διορισμενε. Ιδέα δεν έχεις. Έξοδος με το να χρωστάς περισσότερο τώρα από όσα χρωστουσες όταν μπήκες με το αεπ στο 1/3 και έλεγχο μέχρι το 2060 στην καλύτερη μόνο εκεί στον Σύριζα βλέπετε.

      • εσένα σε ενοχλούσε η πραγματική έξοδος το 2014 με το σαμαρά που βγαίναμε χωρίς υπέρ ταμείο 99 χρόνια και χωρίς capital control και χωρίς επιτήρηση, γιαυτό έβγαινες τότε με κατσαρόλες και κρεμάλες στο χέρι μαζί με τους συριζο αγανακτισμένους και την χ.α. στο σύνταγμα..
        Τώρα απόλαυσε το σανό σου και άσε την πολιτική..

          • στο δικαστήριο παραδέχτηκε ότι δεν τον έπιασε να αντιγράφει αλλά μόνο να συνομιλεί με άλλον αλλά επειδή επρόκειτο να την διώξουν από πριν θέλησε να εκμεταλλευτεί το θέμα .Πες για την Μαρέβα τώρα

        • Το 2014 Ο Σαμαράς έφερε ένα σκασμό μέτρα και παρόλα αυτά δεν είχε καταφέρει να κλείσει ούτε μια αξιολογηση κι εσύ πιστεύεις ότι θα μας έβγαζε από τα μνημονια!

          Γελάνε και οι πέτρες.

          Η ανικανότητα του συγκρίνεται μόνο με του Γιωργάκη. Και φυσικά τόσο καιροσκοπος δεν υπήρξε κανείς άλλος.

          • απλή αριθμητική της πέμπτης δημοτικού είναι .200 δις κόστισε η κάλυψη των ελλειμμάτων των ταμείων στο κράτος για να παίρνουν στα 50 τους 3000 τον μήνα και άλλα 100 η παράνομη συνταγογράφηση .τα σκάνδαλα ήταν ψιχουλάκια αλλά σας βολεύει να κατηγορείτε μόνο τους πολιτικούς.

      • Άσε ρε φίλε. Μην τους πικραινεις άλλο. Αυτό το ερώτημα δεν τολμούν να το απαντησουν. Μόλις το θέσεις κρύβονται πάλι στις τρύπες τους.

    • Έλα ρε Μήτσε την πρωτοκαθεδρία έχουν αυτοί που πτώχευσαν έναν ολόκληρο λαό που τους εμπιστευόταν….ξέρεις…τα δυο συνεταιράκια Πασοκ-Νδ με τα σκάνδαλα τις οφ σορ,τα ρουσφέτια,το φαγοπότι….τα ξέρουν και οι πέτρες…..

    • Όταν η κυβέρνηση που σε βγάζει από τα μνημονια (με κόστος, δεν το αμφισβητεί κανείς) είναι κακή, τότε τι είναι οι κυβερνήσεις που σε έριξαν στα μνημόνια και παρά το πολλαπλάσιο κοστος που έφεραν στους Έλληνες δεν μπορούσαν να κλείσουν ούτε μια αξιολογηση;

      Έτσι, ρωτάω τώρα εγώ…

      • Όταν οι παλαιές κυβερνήσεις σου έλεγαν ότι δε θα δώσουμε άλλες αυξήσεις η ότι δεν μπορούμε να διορίσουμε άλλους, τους άλλαζες σαν τα πουκάμισα και από κει που τους έλεγες ευεργέτες μετά του φώναζες κλέφτες..
        Οι πολίτες καθορίζουν την πολική.. Το νέο που νομίζεται ότι είναι ο συριζα και οι ανελ είναι κάτι σαν να έβαλε λίγο μεικ απ μια γριά για να την βλέπεις νεα.. τπτ άλλο, είναι το παλαιό άσχημο πασοκ και η λαϊκιστική δεξιά που ευτυχώς φύγαν από νδ και πασοκ αυτοί και καθάρισαν αυτά τα κόμματα..

        • Χαχαχα

          Δηλαδή κουλης έπεσε στην κολυμβήθρα του σιλωαμ και βγήκε άκαμπτος και αμολυντος έτοιμος να κυβερνήσει… Να γελάσω η να κλάψω;

          Και πάνω που νόμιζα οτι πιο χαμηλά δεν έχει.

          Να σαι καλά βρε αδεξιε μας διασκεδάσεις παλι

          • Δηλαδή έκανε αυτό το σχόλιο και αυτή είναι η απάντηση σου;
            Είναι κάτι παραπάνω απο εμφανές γιατί ψηφίζεις τον ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ

        • Μπορείς να μου πεις σε ποιους αναφέρεσαι και για τι κατηγορούνται; επειδή εγώ νομίζω ότι όλη η σαπίλα εξακολουθεί να βρίσκεται εντός ΠΑΣΟΚ και νδ. Αν θες ονοματεπώνυμα άνοιξε το σκάνδαλο της. Novartis και θα βρεις μερικούς. Φτάνει πια με Τον γκεμπελισμο σας

          • να μιλούν οι αριστεροί για γκεμπελισμό της δεξιάς!!!!! Σε λίγο θα ακούσουμε ότι ο στάλιν ήταν ευεργέτης

        • Βρε που τα σκέφτεσαι και τα δια τυπωνεις ετσι. Οι παλαιές κυβερνήσεις ηταν η νέα Δημοκρατία κα το ΠΑΣΟΚ. Κι εσύ θέλεις να ξανακυβερνησουν νέα δημοκρατια και πασοκ. Για να συνενουομαστε Και να καταλαβαινουμε Ποιος μιλάει λογικά και ποιος όχι.

          • ΟΛΟ μα ΟΛΟ τα Παπανδρεϊκό πασόκ που είναι υπεύθυνο για την κατάντια της ελλαδας πήγε σούμπιτο στον ΣΥΡΙΖΑ

  • Απίστευτα ο τραγικά πράγματα συμβαίνουν η Κοζάνη έχει 4 βουλευτές κυβερνητικούς ΣΥΡΙΖΑ και ο κύριος πρωθυπουργός δεν έχει αξιοποίηση κανέναν και παράλληλα δεν διαμαρτύρεται κανείς τους .τα συμπερασματα δικα σας

    • πόσο δίκαιο έχεις ρε φίλε, θυμάμαι κάποτε δεν υπήρχε κυβέρνηση χωρίς Κοζανίτη υπουργό ή έστω υφυπουργό η έστω από δυτική Μακεδονία, τώρα άστα να πάνε…

      • Και το καλύτερο οι βουλευτές δεν εκπροσωπούν τους πολίτες της Ελλάδος αλλα μονο κομματικές εντολές που οταν ηταν αντιπολίτευση ηταν αντίθετα με ολα αυτά τόσο εύκολα ξεχνάνε το χθες τα πιστεύω τους την ιδεολογία τους τον χαρακτήρα τους της δεσμεύσεις τους

  • Βρείτε Γιαννάκη μου ο Αλεξάκης έκανε υπουργούς πέντε νοματεους από το ΠΑΣΟΚ του κ Σημίτη και άλλους πέντε από την ΝΔ χώρια τους υπόλοιπους που κράτησε Φαντάζομαι ότι για αυτό κάνεις κριτική για το παλαιό σύστημα ως παλαιό ΠΑΣΟΚ που ήσουν και εσύ για δύο δεκαετίες Δυστυχώς τσάμπα πήγε η τόση κριτική!!

    • Όταν μα τα σκάνδαλα τους μας έχουν πιει το αίμα κι εσύ συνεχίζεις να τους υποστηριζεις, καλά παθαίνεις.
      Εμείς όμως τι σου φταίμε;

  • Καλέ ας τον ενημερώσει κάποιος ότι τα πούλησαν οι δικοί του όλα και ότι θα μας ελέγχουν για καμιά 100ρια χρόνια οι ξένοι!!!!!

  • εσείς μας καταπιέζετε θεοφύλακτε,και οι ελαφροδεξιοί συνεργάτες σας,μήν ρίχνεις τις ευθύνες αλλού.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.