Ο Πρύτανης του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας Σ. Γκανάτσιος, μετά την ανακοίνωση των βάσεων, μιλά για τους εισακτέους στο Ίδρυμα, αλλά και τις εξελίξεις στη συγχώνευση του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας (Βίντεο)

28 Αυγούστου 2018
21:50

Ο Πρύτανης του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας Σ. Γκανάτσιος, μετά την ανακοίνωση των βάσεων, μίλησε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, του West Channel, για τους εισακτέους στο Ίδρυμα, αλλά και τις εξελίξεις στη συγχώνευση του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας.

3 σχόλια

    • Αυτά σας έφαγαν..δες τι έγινε με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής..κράτησε όλα τα παιδιά στην Αθήνα με την προσδοκία της ..ανωτατοποίησης

      • Χαχαχα!

        Δες και τις βάσεις στις πολυτεχνικές του σχολές πού πήγαν. Κράτησαν τα τμηματα 4ετή για να κάνουν παιχνίδι στους ΕΜΠούδες με τα πτυχία στα επαγγελματικά δικαιώματα ΤΕΙ και οι βασεις είναι από τις χαμηλοτερες.

        Όλα είναι ακομή μία πατέντα ΤΕΕ – ΕΜΠ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.