Ολοήμερη περιοδεία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στα Γρεβενά, την Τετάρτη 29 Αυγούστου (Δελτίο τύπου)

28 Αυγούστου 2018
23:02

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα πραγματοποιήσει αύριο, Τετάρτη 29 Αυγούστου, ολοήμερη περιοδεία στα Γρεβενά. Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει την περιοδεία του στις 10 το πρωί από τη Δεσκάτη, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στην πόλη των Γρεβενών, όπου θα επισκεφθεί την Ιερά Μητρόπολη και θα περπατήσει στους δρόμους της πόλης.

Μετά το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το Δοτσικό και θα κάνει στάση στο μνημείο πεσόντων της Αννίτσας. Αργότερα θα επισκεφθεί τη Σαμαρίνα, όπου θα έχει συνάντηση με κτηνοτρόφους και φορείς του νομού Γρεβενών.

24 σχόλια

    • Όχι, θα μιλήσει για την τραγωδία στο Μάτι, το ξεπούλημα της ΔΕΗ, της Μακεδονίας και το τέταρτο μνημόνιο για 99 χρόνια!

      • εεε αφου θα πιασει το ματι ας μιλησει και για την ηλεία επί καραμανλή, μετά ας μιλήσει για το μέγα ξεπούλημα του ονοματος μακεδονίας στο FYROM επί Μητσοτάκη 1993, για ΔΕΗ τι να πει ο κουλίνος αφου είναι υπέρμαχος του λιγοστού δημοσίου. Πάει το μνημόνιο τέλος δεν στο είπανε; κάποιοι μας εβαλαν κάποιοι μας εβγαλαν τι να κανουμε

    • Πόσο πωρωμένος μπορεί να είσαι?
      -Δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι υπάρχει χειρότερος από τον Τσίπρα κ
      -Πριν τον Αλ6 λέγαμε γιατο χαζοπούλι που πέφτει απ’ο το ποδήλατο τώρα έχουμε τον ντεληβερά ας κοιτάμε και λίγο την καμπουρα μας!!!!

      • Δεν σοβαρολογεις! Αν θες χειρότερους από τον Τσίπρα θα σου πω μερικούς που μου ερχονται

        Σημίτης
        Καραμανλής junior
        Παπανδρέου
        ΣΑΜΑΡΑΣ
        ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ

        Έτσι για αρχή…

  • Αφότου περπατήσει στα Γρεβενά, θα κάνει και την περίφημη μεταβολή που έκανε προχθές και στο Μάτι;

    Χαχαχα…

  • Τι είναι αυτά που λες; τα δάνεια της νδ (όπως και του Πασοκ) έχουν ρυθμιστεί, πληρώνονται κανονικά και θα αποπληρωθούν σε 832χρόνια 4 μήνες 19 μέρες 22 ώρες και 59 δευτερόλεπτα! Του κηρυκα Χανίων το ίδιο. Θα ρωτήσεις τώρα και για το τηλεφωνικό Κέντρο της SIEMENS και για τη novartis που είναι συνομωσία του fbi της kgb και ενός εξωγήινου από τον Υμηττό; Τρολακι. Ε τρολακι…

    Υ.Γ. η παραπάνω ανάρτηση είναι φανταστική και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα.

    • Παπαγγελόπουλος (υπουργός ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΥΡΙΖΑ)

      “Το σκάνδαλο της Novartis είναι το μεγαλύτερο, αλλά δεν αναφέρομαι σε πολιτικά πρόσωπα.”

      πόσο σανό να φας ρε φίλε οι ίδιοι οι συριζαίοι έχουν στραφεί πλέον στις “πολιτικές ευθύνες” αφού το ποινικό ΠΑΠΑΛΑ.

      Υ.Σ. Η παραπάνω ανάρτηση (δήλωση) είναι 100% πραγματική.

      • Περίμενε λίγο ακόμη. Ο Σεπτέμβρης θα δείξει ποιος τρώει σανό και ποιος όχι.

        Άλλωστε ακόμη και αν παραγραφεί το ποινικο (που δεν έχει παραγραφεί) όποιος πολιτικος τα έχει πάρει δεν είναι πολιτικά καταδικαστεος; δηλ πρέπει να πάει σπίτι του. Αλλά μάλλον απευθύνομαι σε αμετανοητο δεξιό που αυτα τα θεωρεί ψιλά γραμματα

  • μέσα στα δάνεια που έπαιρνε η χώρα για τις ανακαφαλαιοποιήσεις,είναι και τα λεφτά που χρωστάν τα κόμματα…καθαρό δούναι και λαβείν λοιπόν,είναι δυνατόν να χάσουν οι τράπεζες;όσο για τον Κυριάκο,οι πολιτικοί πρέπει να εμπνέουν,αν μόνο που τον βλέπεις γελάς,τι να το κάνω;.

  • Καλώς να ορίσεις πρόεδρε καιτου χρόνου να ξανάρθεις σαν πρωθυπουργός.Δεν αντέχουμε άλλο την κυβέρνηση των Τσίπρα,καμένου.Ο καρυμπας σαν θεσμικός θα είναι η μόνο για το ξεπούλημα της Μακεδονίας πήγε στις Πρέσπες?

  • Τις μονοεδρικές να προσέχεις πρόεδρε αυτές κάνουν την διαφορά και καλά κάνεις και πας πρώτα στα Γρεβενών μια περιοχή που έχει προϋποθέσεις ανάπτυξης για αγροτικό και ιδιωτικό τομέα.
    Τώρα να πούμε την αλήθεια για Κοζάνη Πτολεμαΐδα που ακόμα υπάρχει ένα 60% που περιμένει δίμηνα και 8μηνα από την δεη τι διάλογο να κάνεις αν πας ?>

  • Το πρωί θα χαιρετήσει κούκλες σε βιτρίνες, το απόγευμα θα συναντήσει έναν εξωγήινο στη Βάλια Κάλντα και το βράδυ θα αναλύσει αποφθέγματα του Αϊνστάιν του Μοντεσκιέ και του Βολταίρου πρώτου αποχωρήσει με τ ελικόπτερο του κυριακου.

    Έλεος…

  • Δεν το πιστεύω πραγματικά.Εν έτη 2018 υπάρχουν ακόμα προβατοποιημένοι άνθρωποι που υποστηρίζουν κόματα, Κούληδες,Αλέξηδες ΓΑΠ, ΦΑΠ, Φούφουτους και πάει λέγοντας, οι οποίοι κατέστρεψαν την Ελλάδα και τους Έλληνες αποδεδειγμένα. Δυστυχώς δεν υπάρχει ελπίδα στον τόπο αυτό και το λέω με πόνο ψυχής.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.