Κοζάνη: Σταύρος Βήττας: Kυκλοφόρησε το πρώτο του CD single με τίτλο «Είναι Κάτι Στιγμές» (Βίντεο)

28 Αυγούστου 2018
23:26
Κανένα σχόλιο
Ο πρωτοεμφανιζόμενος μουσικός και ερμηνευτής Σταύρος Βήττας μετά από τις πολύ επιτυχημένες Live εμφανίσεις του στην επαρχία και πιο συγκεκριμένα στο Νομό Κοζάνης, επέλεξε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Έτσι μετά από αρκετή υπομονή και προσεκτική δουλειά την Κυριακή 28/08/2018 κυκλοφόρησε το πρώτο του CD single με τίτλο «Είναι Κάτι Στιγμές» από το μουσικό κανάλι του YouTube All GREEK SONGSΜουσική στο συγκεκριμένο τραγούδι έχει γράψει ο ίδιος μαζί με τον Μουσικοσυνθέτη και Μαέστρο Γιάννη Κουρκουμέλη, ο οποίος έχει κάνει και την ενορχήστρωση. Τους υπέρoxους και συναισθηματικούς στίχους έχει γράψει ο Βασίλης Λυρής.
Λίγα λόγια για τον Σταύρο Βήττα.
Ο Σταύρος Βήττας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη και πιο συγκεκριμένη στην περιοχή Σερβίων.
Κατάγεται από μουσική οικογένεια καθώς ο πατέρας του Στράτος Βήττας ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι για πολλά έτη έχοντας πολλές και μεγάλες συνεργασίες. Τα αδέρφια του Στέργιος και Θοδωρής Βήττας είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες μουσικοί, οι οποίοι συνεργάζονται με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου.
Σπουδάζει στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας και παράλληλα εργάζεται και στον ιδιωτικό τομέα.
Ασχολείται με τη μουσική από μικρή ηλικία και μετά από ενάμιση χρόνο περίπου επαγγελματικής απασχόλησής του με τη μουσική επέλεξε να κάνει το επόμενο βήμα και χρειάζεται ως συμπαραστάτες του όλους μας.Πηγή aprosmeno

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.