Επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: “Πάρκο Αρχ. Χρυσάνθου – Γράμμου στην Πτολεμαΐδα: Ακόμα ένα πάρκο χωρίς την παραμικρή συντήρηση εδώ και χρόνια”

30 Αυγούστου 2018
10:20
Καλημέρα σας από την όμορφη και εξωτική Πτολεμαΐδα. Συνεχίζοντας την αναζήτηση πάρκου με τα παιδιά μου για τα παιδιά μου, μέρος 3ο.  Θέλω να επισημάνω λόγω των σχολίων που έγιναν ότι δεν το κάνω για να μειώσω την παρούσα Δημοτική αρχή. Η ίδια κατάσταση είναι χρόνια τώρα. Από το 1998 κάθε χρόνο και χειρότερα. Απλά ευελπιστώ ότι ίσως ευαισθητοποιηθούν λόγω της απήχησης που ίσως θα έχει η ανάρτησή σας. Πάρκο Αρχ. Χρυσάνθου – Γράμμου. Ακόμα ένα πάρκο χωρίς την παραμικρή συντήρηση εδώ και χρόνια.

10 σχόλια

  • Δεν πείθεις φίλε. Είναι φανερό ότι χτυπάς με λύσσα τη δημοτική αρχή, για να μειώσεις το έργο της!! Αλλά δεν θα τα καταφέρεις. Τα έργα της μιλάνε από μόνα τους! Είναι παντού.
    Όποιος διαφωνεί, ας απαντήσει με επιχειρήματα… Έτσι κι αλλιώς, χαζομάρες γράφω για να περάσει η ώρα. 🙂

  • Έτσι πες του τα γιατί μας κούρασαν όλοι αυτοί οι εγκάθετοι που δεν αναγνωρίζουν το τεραστίων διαστάσεων έργο που ποιεί τούτη η δημοτική αρχή! Ομολογώ πως ήμουν απαισιόδοξος και εγώ μέχρι πρόσφατα και έβγαζα αβάσιμα και βιαστικά συμπεράσματα μέχρι που είδα την είσοδο της πόλης κ ανακάλεσα!
    Τέτοιοι όμως ήταν πάντα φίλε και συμπολίτη μου… Ψάχνουν να βρουν κάτι για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να αποπροσανατολίσουν τους δημότες!
    Δεν θα σας περάσει κύριοι! Οι φρεσκοβαμμένες λωρίδες μπροστά στο δημαρχείο θα σας θυμίζουν για πάντα πόσο άδικα προσπαθήσατε να χτυπήσετε αυτήν την δημοτική αρχή!
    *Και για να το τερματίσω…
    Δεν σας χάλασε που τόσα χρόνια όση πέρασαν από τον δήμο ήταν ο ένας καλύτερος από τον προηγούμενο και αυτήν την στιγμή δίπλα από την λέξη ‘’Στολίδι’’ στο ελληνικό λεξικό υπάρχει το ‘’Δήμος Εορδαίας’’! Τα έργα δεν κρύβονται! Στις επόμενες εκλογές πάμε για ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία!

  • για να εστιασουμε λιγο σε εκεινο το δεντρο που σηκωσε το πεζοδρομιο μαζι με την σχαρα για να μου πει καποιος που εγκειτε η ομορφια αυτου του δεντρου περα βεβαια απο την επικυνδηνοτητα του και σαν κι αυτο υπαρχουν και αλλα στην πολη της πτολεμαιδας,κατα τα αλλα ολα τα αλλα δεντρα χρειαζονται πολυ κλαδεμα,ελπιζω στην ευαισθητοποιηση του αρμοδιου αντιδημαρχου κυριου σερσεμη που ειναι ομολογουμενος καλο παιδι

  • Καλό παιδί είμαι και εγώ φίλε μου. Για αντιδήμαρχος δεν κάνω όμως. Πρέπει να είσαι και καλό παιδί. Αλλά μόνο αυτό φτάνει; Δεν αναφέρομαι στον συγκεκριμένο βέβαια, που δεν έχω την τύχη να τον γνωρίζω. Γενικά μιλάω.

  • επειδη ομως εγω αναφερομαι στον συγκεκριμενο μπορω να σε διαβεβαιωσω πως ο κυριος που γυρναει με ενα κινητο και αναδυκνυει τα κακως κειμενα οσον αφορα την καθαριοτητα και καλως πρατει δεν θα ηταν προτιμοτερο να ειδοποιηση και τον αρμοδιο αντιδημαρχο για να επιληφθει του θεματος,και αν δεν το κανει και εγω μαζι του προκειμενου να τον κατηγορησουμε

    • Δεν είναι δουλειά μου να παίρνω στον αντιδήμαρχο τηλέφωνο.
      Μπορεί αυτός, ο κάθε αντιδήμαρχος, οι διευθυντές, οι προϊστάμενοι και ο κάθε υπάλληλος να κάνει την δουλειά του. Και μέσα στις δουλειές τους είναι και η τακτική συντήρηση αυτών.
      Κινητό με κάμερα νομίζω έχει ο καθένας και δεν γυρνάω για να βγάζω φωτογραφίες. Αν θες μπορείς να τσεκαρεις το καθημερινό μου πρόγραμμα.

  • δεν σε κατηγορησα γιατι αναδυκνυεις το θεμα καλως πρατεις,σε κατηγορω γιατι ενω θες να εμφανιζεσαι ως ευαισθητοποιημενος πολιτης ταυτοχρονα αντιφασκεις και λες δεν παιρνω τηλεφωνο τον αρμοδιο αντιδημαρχο

    • Οι υποδομές μιας πόλης χρειάζονται τακτική συντήρηση.Δηλαδη πχ κάθε μέρα καθαριότητα στα πάρκα και δρόμους. Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή καθαρισμός φρεατίων. Κάθε μήνα βάψιμο τα πάρκα κτλ. Και αυτό το πάρκο στην φωτογραφία είναι παρατημένο π χρόνια νομίζω για να εφτασε στο σημείο να βγάλει χόρτα και στα πλακάκια.
      Άρα όταν γίνονται με πρόγραμμα και συστηματικά εργασίες δεν χρειάζεται τίποτα άλλο γιατί τα επιβλέπουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.