kozan.gr: Καθημερινές και χρήσιμες συμβουλές από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας

31 Αυγούστου 2018
09:24

Το τελευταίο διάστημα η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, με σκοπό την ενημέρωση & την ευαισθητοποίηση των πολιτών, σε μια σειρά ζητημάτων, έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα, μέσω facebook, με αρκετές και ποικίλου ενδιαφέροντος αναρτήσεις. H σελίδα της αριθμεί ήδη περισσότερα από 5000 μέλη. Σε σημερινή ανάρτηση διαβάζουμε:

“Λίγες ημέρες έμειναν πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και οι μικροί μας φίλοι θα ξεκινήσουν να πηγαίνουν στο #σχολείο .
Ας κάνουμε παιχνίδι τη διαδρομή από το σπίτι στο σχολείο και αντίστροφα υποδεικνύοντας στα παιδιά, τους πιθανούς κινδύνους σε όλη τη διαδρομή και μαθαίνοντάς τους να σταματούν στην άκρη του πεζοδρομίου, πριν περάσουν απέναντι αφού ελέγξουν προσεκτικά αριστερά και δεξιά.”

 

 

Ένα σχόλιο

  • Μπράβο τους και πέρσι και φέτος ενημερώνουν τα παιδιά τι κ πως πρέπει να φέρονται στους δρόμους, όταν βρίσκονται στο αμάξι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.