H εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ ανέλαβε τον εκσυγχρονισμό και την ανανέωση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης (Φωτογραφίες)

3 Σεπτεμβρίου 2018
17:02

Με αίσθημα αλληλεγγύης και ανταπόδοσης στην κοινωνία, η ΚΑΥΚΑΣ ανέλαβε τον εκσυγχρονισμό και την ανανέωση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης. Στηρίζοντας την τοπική κοινότητα, το προσωπικό του καταστήματος της ΚΑΥΚΑΣ στη Κοζάνη με τη συνεργασία ηλεκτρολόγου της περιοχής ανέλαβαν εθελοντικά τις εξής εργασίες: αναβάθμιση φωτισμού σε LED, αντικατάσταση διακοπτικού υλικού και ηλεκτρολογικών πινάκων, δίκτυο ασθενών σε αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών ενώ παράλληλα οι εργαζόμενοι του καταστήματος επιμελήθηκαν του εξωραϊσμού των σχολικών αιθουσών.

 

 

 

5 σχόλια

  • Συγχαρητήρια στην εταιρία και τους εργαζόμενους της για την πρωτοβουλία. Μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους και άλλοι. Πολλά μπράβο.

  • Πάρα πολύ καλή ενέργεια . Ειδικά στις μέρες μας σπανίζουν τέτοιες δράσεις . Συγχαρητήρια στην εταιρεία και στους εργαζόμενους της

  • με έναν ανύπαρκτο δήμο, ακόμη και στα σχολεία, τί να κάνουν ;;
    μπράβο τους και ας γίνουν παράδειγμα προς μίμηση.
    και καλά κάνουν και τα δημοσιεύουν για να φαίνεται η ανικανότητα κάποιων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.