kozan.gr: Ο βουλευτής Κοζάνης, Θέμης Μουμουλίδης, για την πρωτοβουλία της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας – δήμων της περιοχής για τη για τη δωρεάν μεταφορά πολιτών στο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

3 Σεπτεμβρίου 2018
20:16

Αν και δεν αναφέρεται συγκεκριμένα με ονόματα, ο βουλευτής Κοζάνης, Θέμης Μουμουλίδης, σχολιάζει (και “φωτογραφίζει”), μέσω facebook, την πρωτοβουλία της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας – δήμων της περιοχής για τη για τη δωρεάν μεταφορά πολιτών στο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, σημειώνοντας: ” ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!ΠΟΥΛΜΑΝ νοικιάζουν οι αυτοδιοικητικοί άρχοντες για τη δωρεάν μεταφορά πολιτών σε συλλαλητήριο! Περασμένες μου αγαπες(συνήθειες)! Ολα ειναι εδω. Καμία ψευδαίσθηση!Τίποτε δεν αλλάζει αν δεν αλλάξουν οι αντιλήψεις!ευτυχως η απλή αναλογική θα βάλει τελος στον εμφύλιο που καποιοι επιθυμούν με κάθε τροπο να συντηρήσουν με την πίστη πως ετσι θα διασωθούν πολιτικά”!

 

26 σχόλια

  • Σε ένα κράτος όπου ο πρωθυπουργός χρειάζεται 3600 αστυνομικούς να τον φυλάγουν από τους πολίτες, δε δικαιούσαι να μιλάς για “παλιό” και αλλαγή αντιλήψεων!!!!!

  • Βρήκαν ευκαιρία οι ανύπαρκτοι αυτοδιοικητικοι να πουλήσουν εθνικοφροσύνη μπας και την εξαργυρώσουν με κανένα ψηφαλακι στις εκλογές.

    Δεν μας φταίει κανείς. Βρίσκουν και τα κάνουν.

  • Κρίμα, Θέμη! Τάχα νηστεύεις κιόλας και είσαι της Εκκλησίας, αλλά τον κακό λογισμό τον έχεις για ψωμοτύρι. Ίδιο πράγμα είναι τα κωματικά* πούλμαν για τις συγκεντρώσεις των λαοπλάνων τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 με τα Συλλαλητήρια για την Μακεδονία, ωρέ; Ντροπή σου και μόνο που τα συγκρίνεις!

    Σ’ ένα πράγμα είπε την αλήθεια ο Ципрас – στο ότι μας αποκάλεσε «ετερόκλητο πλήθος». Όμως δεν κατάλαβε ο καϋμένος πως αυτό είναι έπαινος και εγκώμιο για εμάς, και απόδειξη εθνικής ομοψυχίας. Πράγματι, η αγάπη για την Μακεδονία και η αντίσταση στην προδοσία των Πρεσπών ένωσε τους περισσότερους Έλληνες ασχέτως του τί κόμμα ψήφισαν, από πού κατάγονται, σε ποιά κοινωνική τάξη ή επαγγελματική ομάδα ανήκουν, ποια αθλητική ομάδα υποστηρίζουν, και τόσα άλλα που κακώς μας χωρίζουν. Εύχομαι να το καταλάβεις σύντομα κι εσύ, και ν’ αφήσεις τις προφάσεις εν αμαρτίαις.

    * Σκόπιμος η ανορθογραφία.

      • Αν μας διαβάζει, θα καταλάβει ποιος είμαι. Βρέθηκα στο ίδιο εστιατόριο μαζί του τις ημέρες πριν τον Δεκαπενταύγουστο, και με κάλεσε να καθίσω στο τραπέζι του. Χωρίς να τον γνωρίζω προσωπικά, τον πλησίασα, και του είπα ευγενικά πως τον παρακαλώ να με ακούσει, για κάτι που δεν είναι ιδιοτελές, για την αφεντιά μου (την οικογένειά μου ή την δουλειά μου). Είχε ήδη παραγγείλει, και όταν παρατήρησα πως ήταν όλα νηστήσιμα, μου είπε πως κρατάει την νηστεία της Παναγίας! Του μίλησα για την Μακεδονία και την συμφωνία των Πρεσπών. Δεν με έπεισε και, προφανώς, δεν τον έπεισα. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν έγραψα κάτι ειρωνικά.

        • 1. ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
          -Όταν σε ρωτάνε αν είσαι χριστιανός ορθόδοξος, τι απαντάς; Τίποτε. Ακούω, δεν απαντώ.-Πιστεύεις στον Θεό; Πιστεύω σε έναν θεό. Σε ποιον; Σ΄ένα πλάσμα στον πλανήτη……. Εφημερίδα «Παραπολιτικά», 9 Δεκεμβρίου 2017.
          Δηλαδή μια πίστη που δεν έχει καμμιά σχέση με Χριστό, με Εκκλησία, με μυστήρια.
          Και η νηστεία του βουλευτή ;
          Προσωπική μου άποψη : Η απιστία υπήρξε πάντα αντιφατική !
          2. Αλλά και η ειρωνία στην Αγία Γραφή στηρίζεται: Α Κορινθ. 4,8

          • Κι εσυ ποιος εισαι χριστιανε που θα ελεγξεις την πορεια του; το που βρισκεται σημερα αξιζει κι οχι το απο που περασε. Εσυ νηστεψες για την Παναγια μας;δε θελουμε απαντηση,αλλα αυτο να ελεγξεις σμεσα σου. Κι αν ναι τι αξια ειχε οταν τρως τις σαρκες των μη ομοκοματικων σου συνανθρωπων;

  • Η πρώτη ταινία του film office της περιφέρειας Κοζάνης θα είναι το “Εδώ Μακεδονία, εκεί Μακεδονία, που είναι η Μακεδονία?”.

  • Να σας θυμίσω πως οι περισσότεροι βουλευτές που έχουν πάει στον ΣΥΡΙΖΑ απο το ΠΑΣΟΚ που ειναι αρκετοί ολοι τους ειναι ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ (ΠΑΣΟΚ) να τους χαίρεστε

    • Ποιός είναι ο Θέμης; Που κατοικεί; Ποιούς εκπροσωπει;Τον έχει δει κανείς; Τι έργο έχει παράξει ως βουλευτής πέρα από υπογραφές μνημονίων;

  • Ενώ η Παπακώστα, η Ξενογιαννακοπούλου, ο Σπίρτζης,ο Κουρουπλής, ο Μπόλαρης κ.α. είναι ό,τι νεότερο υπάρχει.
    Μάλιστα!
    Παλαιότερη είναι η φράση “διυλίζετε τον κώνωπα και καταπίνετε την κάμηλο”.

  • Ο “πολιτικός αλεξιπτωτιστής” κ. Μουμουλίδης, που απέτυχε στις εκλογές ως αιρετός (για την περιφέρεια) και που εμφανίστηκε στο Νομό Κοζάνης από το πουθενά και ουσιαστικά διορίστηκε Βουλευτής κάνει κριτική στους εκλεγμένους, με την ψήφο των πολιτών, αιρετούς. Σημεία των καιρών….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.