Συνελήφθησαν τρεις 17χρονοι στην Καστοριά για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (Φωτογραφία)

4 Σεπτεμβρίου 2018
13:34
Κανένα σχόλιο

Στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται 33χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν προχθές (02-09-2018) το απόγευμα στην Καστοριά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, τρεις (3) 17χρονοι ημεδαποί, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, τις οποίες προηγουμένως είχαν προμηθευτεί από 33χρονο αλλοδαπό.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εξειδικευμένης δράσης για την καταπολέμηση των ναρκωτικών ουσιών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκαν οι 17χρονοι να κινούνται πεζή στην Καστοριά και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι κατείχαν από κοινού τρείς (3) συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 51,1 γραμμαρίων.

Συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι, οι προαναφερόμενοι σε προγενέστερο χρόνο είχαν προβεί σε αγορά των ναρκωτικών ουσιών από τον 33χρονο αλλοδαπό.

Κατασχέθηκαν, ανωτέρω ναρκωτική ουσία, 2 κινητά τηλέφωνα και 2 κάρτες sim.

Οι συλληφθέντες μαζί με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του 33χρονου αλλοδαπού, οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.