kozan.gr: N. Mπακογιάννη για τη θητεία της σημερινής περιφερειακής αρχής: “Δεν βρήκα έναν άνθρωπο, ο οποίος, να τη χαρακτηρίσει επιτυχή” – Για ποια έκπληξη μίλησε αναφερόμενη στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Κοζάνης (Βίντεο)

4 Σεπτεμβρίου 2018
21:01

“Τις ανακοινώσεις για τις υποψηφιότητες που θα στηρίξει η ΝΔ στις περιφερειακές εκλογές θα κάνει ο Κ. Μητσοτάκης μετά την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης”. Αυτό ανέφερε, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου από την Κοζάνη, το βράδυ της Τρίτης 4/9, η Βουλευτής Α’ Αθηνών της Ν.Δ. και πρώην Υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη και στη θητεία της σημερινής περιφερειακής αρχής, λέγοντας: “Δεν βρήκα έναν άνθρωπο, ο οποίος, να τη χαρακτηρίσει επιτυχή”. Για ποια έκπληξη μίλησε αναφερόμενη στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Κοζάνης.

 

 

 

16 σχόλια

  • Τον λόγο έπρεπε να πάρει ο κύριος Κεχαγιάς για να την ενημέρωση για την περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας που είναι μέλος της Νέα Δημοκρατία και πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου. Νομίζω πως ο Κεχαγιάς πρέπει να βγάλει ανακοίνωση

      • Απίστευτα ο τραγικά συμβαίνουν και όλα αυτά φιλε μου με την ανοχή την δικιά μας η Δυτική Μακεδονία πάντα ηταν κατώτερη τον περιστάσεων σε αιρετούς τοπικής αυτοδιοίκησης είτε δήμο είτε πρώην νομαρχία και τώρα και στην περιφέρεια πάντα έκανε και κάνει τα συμφέροντα της Αθήνας( και εννοείτε το προσωπικό συμφέρον) και οχι του τόπου μας .Θα μας δω στης εκλογές

  • Σωστά

    Ο κ Κεχαγιάς παντός καιρού
    Τα καλά και συμφέροντα…
    Αυτά κάνει η ΝΔ και δεν πείθει..
    Θα έπρεπε να είχε διαγραφείαπο ΝΔ ο κ.κεχαγιας από την στιγμή που επέλεξε να πάει με Καρυπίδη !!!

  • κα Ντόρα ρώτησες τον κομματικό σου περίγυρο και τί περίμενες να σου πουν για την Περιφερειακή Αρχή και το Δήμο Κοζάνης;Γιατί δεν μπήκες στον κόπο να επισκεφθείς την Περιφέρεια ;

  • ούτε η δική σας θητεία,στον δήμο αθηναίων ήταν πετυχημένη,αλλά αυτό είναι άλλης τάξεως θέμα,τα τελευταία 23 χρόνια μένω στην Κοζάνη,αλλά δέν έχω δεί σοβαρές αλλαγές στην πόλη.

  • Τώρα μεταξύ μας Ντόρα… Περίμενες να ακούσεις καλή κουβέντα από αυτούς που συνάντησες; Αυτοί είναι λίγο πιο δεξιοί από σένα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.