Γιώργος Κασαπίδης: Κίνδυνος διακοπής της τροφοδοσίας τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας μετά το Νοέμβριο του 2019

5 Σεπτεμβρίου 2018
17:04

Τον κίνδυνο διακοπής της τροφοδοσίας Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας μετά το Νοέμβριο του 2019 επισημαίνει, έγκαιρα, ο βουλευτής Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης.

Αυτός προκύπτει μετά και την απόρριψη από την Ε.Ε. του αιτήματος για παρέκκλιση 32.000 ωρών στη λειτουργία των μονάδων 3 και 4.

Με αφορμή και σχετικό έγγραφο του σωματείου Εργαζομένων Δ.Ε.ΤΗ.Π., ο βουλευτής προέβη σε κατάθεση αναφοράς.

Με δεδομένο ότι και η ολοκλήρωση της υπό κατασκευή Μονάδας «Πτολεμαΐδα V» είναι ανέφικτη στο συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα, ορατός είναι ο κίνδυνος να μην τροφοδοτηθεί η Τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας.

Τέλος ο βουλευτής τονίζει και το ζήτημα της έγκρισης των απαιτούμενων πιστώσεων για την κατασκευή του έργου σύνδεσης της τηλεθέρμανσης με τη νέα Μονάδα.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

6 σχόλια

  • Το ότι η τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας δεν έχει σύμβαση μας απασχολεί καθόλου?
    Γιατί η ΔΕΗ θα έχει μονάδες για τηλεθέρμανση αλλά η Πτολεμαΐδα δεν θα έχει.

  • Η συμπεριφορά του κυρίου κασαπίδη είναι πραγματικά προσβλητική για όλους τους δημότες της Δυτικής Μακεδονίας τους θεωρεί δεδομένους όπου κι αν πάει Δυστυχώς όπως πολιτεύεται ο κύριος Κασαπίδης δεν θα έχει και πολυ μέλλον στα πολιτικά διότι με Σαμαρά δεν ψήφισε το μνημόνιο με Τσίπρα Το ψήφισε πότε Τον ενδιαφέρει η πολιτική κεντρική σκηνή και δεν τον ενδιαφέρει η περιφέρεια άλλοτε Τον ενδιαφέρει η περιφέρεια προσωπικά παιχνίδια για προσωπικούς λόγους ο κύριος Κασαπίδης και θεωρεί ότι οι πολίτες εμείς των Γρεβενών της Καστοριάς της Φλώρινας της Πτολεμαΐδας Ακόμη και της Κοζάνης ότι είμαστε δεδομένοι στην αποφάσεις του και θα μας σύρει όπως θέλει όπου θέλει και όποτε θέλει του λέω λοιπόν ας τολμήσει και αυτή η συμπεριφορά θα του δείξει και το αποτέλεσμα είτε είναι υποψήφιος στην περιφέρεια είτε στις Βουλευτικές

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.