kozan.gr: Ο Γ. Κασαπίδης δηλώνει, δημόσια, για πρώτη φορά, ευθέως: “Δεν με αφήνει αδιάφορο, σαφώς κι η Περιφέρεια…” (Βίντεο)

5 Σεπτεμβρίου 2018
17:56

Το kozan.gr είχε αποκαλύψει από τις 12/8 με λεπτομέρεια τι συμβαίνει στο παρασκήνιο με την ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Γ. Κασαπίδη στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, στις εκλογές του 2019 (διαβάστε σχετικά εδώ). Ο ίδιος, με σημερινή του δήλωση στον τηλεοπτικό σταθμό West Channel, έρχεται να επιβεβαιώσει, εμμέσως, αυτές τις πληροφορίες, ενώ για πρώτη φορά, δηλώνει, με απόλυτη ευθύτητα, πως, μπορεί για εκείνον να έχει προτεραιότητα η κεντρική πολιτική σκηνή, περιμένοντας στις επόμενες εθνικές εκλογές, στην περίπτωση που εκλεγεί βουλευτής, να αξιοποιηθεί στο κυβερνητικό σχήμα που θα προκύψει, αν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση, ωστόσο, υπό μία έννοια, που εξηγεί, δηλώνει ευθέως πως δεν τον αφήνει αδιάφορο κι η Περιφέρεια.

 

71 σχόλια

      • Εχει παντως ενδιαφεροντα ο ανθρωπος δεν πασχει απο ανια. Κι εμεις ολοι που λυσαμε τα δικα μας προς το ζειν θα σπευσουμε να τον υπερψηφισουμε μη τυχον και δε βγαλει τα δικα του προς το ευ ζειν . Ποσα θελει;10.000;παραπανω;ε ας μας πει κι εμεις θα τον βγαλουμε. Δε χαλαμε χατηρια.

  • Γιώργη χτες που ήρθε η Ντόρα της είπες τίποτα για το Βόρεια Μακεδονία; Όχι; Γιατί Γιώργη φοβάσαι; Αχ βρε Μακεδόνα Γιώργη…….

    • Κορόιδευε εσυ αλλα ο καρυπιδης θα την φάει και από τηΔεη και από το Μακεδονικό. Θα φάει καλά. Ξεκινάει με μειον 3500 ψήφους.Η ήττα του είναι δεδομένη.

    • Η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει τη συμφωνία και ως αντιπολίτευση και ως κυβέρνηση. ΑΥΤΟ ειπε η Ντόρα, Ανώνυμε ..18.42. Τώρα εσύ είσαι ΣΥΡΙΖΑ, λογικα..

        • Πια δίγλωσσια η ΝΔ για το μακεδονικό, ιό θέτεις αυτά που λέει ο σύριζα. Μια πολιτική υπάρχει για το μακεδονικό από όλα τα κόμματα εκτός των συριζα που τους έλεγε από ανέκαθεν Μακεδονία.τα υπόλοιπα κόμματα συμφωνούν και καθορίζουν την πολιτική στο erga omnes δλδ μια συνθέτη ονομασία έναντι όλων, και την πολιτική την καθορίζουν ανάλογα Λιόν έχουν απέναντι τους. θα αγωνιστουμε με όλη την ψυχή μας όχι μόνο να μην περάσει η συμφωνία από Ελλάδα αλλά και να αποδειθούν ευθύνες σε αυτόν τον θίασο

  • Επιτέλους θα κατέβει ένας άνθρωπος που θα δώσει προοπτικές στην δυτική Μακεδονία . Η ΝΔ πρέπει να τον στηρίξει και να έχει την περιφέρεια.

  • Ο Κασαπίδης είναι μια σοβαρή υποψηφιότητα. Προσωπικά πιστεύω ότι επειδή ο κόσμος τον αγαπάει θα τον στήριξει και θα τον βγάλει περιφερειάρχη. Για τον Καρυπιδη έχω να πω, ότι η αδιαφορία του , ηανικανοτητα του και ο εγωισμός του θα τον οδηγήσουν στο περιθώριο. Έπαιξε και έχασε.Επρεπε να ακούσει τις συμβουλές ανθρώπων που δεν άκουσε. Πλέον όλα έχουν χαθεί.

  • Καρυπιδη το Πανεπιστήμιο θα το εγκαινιάσει ως δημοσιογράφος . Πολυ καλά να πάθεις, πούλησες όλους και όλα .τωρα θα εισπράξεις όσα έσπειρες .

  • Με την αποχώρηση Καρυμπα από την περιφέρεια η πυροσβεστική θα παρει πίσω ένα σημαντικό όπλο .τον κατανα . Σε περιμένουμε συνάδελφε θα περάσουμε καλά. Ποτέ γυρνάς?

    • Μη σπάσεις καμιά μέση εσύ. Κάτσε και περίμενε κακομοίρη. Τόσων χρονών έγινες και ακόμη δεν κατάλαβες ότι αυτοί είναι πάντα και παντού σε όλα μέσα σε όλα και ο ένας βολεύει τον άλλο. Ξύπνα… Πάλι εσύ θα τρέχεις στις φωτιές και πολύ σου είναι όπως σε κόβω.

  • Αγαπητέ μου φίλε Γιώργο προχώρα. Η θέση σου για τα Σκόπια δημόσια μέσα στα έδρανα της βουλής η θέση σου για την ΔΕΗ η καθημερινή σου ενασχόληση με τα προβλήματα των αγροτών κτηνοτρόφων και όλων των πολιτών και η θέση σου διαχρονικά με την Εκκλησία όλα αυτά που οι δήθεν αριστεροί τα έχουν ξεπουλήσοι για την καρέκλα θα κάνεις περίπατο από την πρώτη Κυριακή!

  • Πλακα εχουν ολα τα πολιτικα γραφεια των πολιτευτων της ΝΔ.
    Ναι πανε Γιωργο υπ. Περιφερειαρχης να γινουν εθνικες εκλογες να εισαι εκτος ψηφοδελτιου να εχουμε και εμεις πιθανοτητα εκλογης μας!!!!

    Προσωπικα ακουγοντας τις δηλωσεις του, αυτο που καταλαβα ειναι οτι τον ενδιαφερει η επανεκλογη του. Απο που προκυπτει η υποψηφιοτητα ως περιφερειαρχης δεν καταλαβαινω. Αυτο το ακουσαν μονο οσοι ηθελαν να το ακουσουν. Και ο νοων νοειτο.

    Θα αφησει ο Κασαπιδης την σιγουρη βουλευτικη εδρα για να μπει στην διαδικασια συγκροτησης συνδυασμου σε 4 νομους με οτι σημαινει αυτο.

    Πλακα εχει να βλεπεις σωρηδον ποσταρισματα στηριξης και παραινεσης ολα αυθορμητα βεβαιως.

  • Γιώργο έχεις μια τεράστια ευκαιρία , και μια σημαντική ευθύνη, να διαπραγματευτείς, για την Δυτική Μακεδονία, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πριν και αν αποφασίσεις να είσαι υποψήφιος περιφερειάρχης, το ειδικό αναπτυξιακό, το οποίο εξήγγειλε και η κ. Μπακογιάννη. Ένα ειδικό αναπτυξιακό το οποίο θα βγάλει την περιοχή μας από το τέλμα και θα την οδηγήσει στη θέση που της αξίζει .. Σκέψου την άποψη ενός Κοζανίτη της αυτοδιοίκησης , “καλύτερα υπουργός στον τόπο σου, Γιώργο “..

  • Κι από πότε περιμένουμε τα κόμματα και τ’ αποκόμματα να μας “σώσουν”; Έχει δείξει κάποιες διοικητικές ικανότητες κάπου ο Κασαπίδης και δεν το πήραμε είδηση; Όχι φυσικά πως έδειξαν και οι δυο προηγούμενοι …

  • Μια κουβεντα για το κερναμε ελλαδα κ τα 5χιλιαρα δεν ειπε.. χαιδευε αυτια.. τωρα για την καρεκλα αλλαζει η φαση.. Φιλοι Κοζανιτες εχετε κοντη μνημη

  • Είναι γνωστό ποιον στήριξε ο Κασαπίδης την δεύτερη Κυριακή και ποιον χάιδευε τέσσερα χρόνια τώρα. Εσείς όλοι που τον δοξάζετε και τον παρακαλάτε να σας σώσει μάλλον άλλους σκοπούς εξυπηρετείτε … μην καρφώνεστε όμως τόσο πολύ… πήρατε μια απάντηση Πυθίας και πανηγυρίζετε για τον μεσία

  • Με μία μικρή παρατήρηση στον τρόπο γραφής, τον τρόπο που χρησιμοποιούνται τα σημεία στίξης και τα διαστήματα μεταξύ των σχολίων, είναι εύκολο να καταλάβεις ότι τα περισσότερα σχόλια τα έγραψε το ίδιο άτομο, που ακολουθεί το ίδιο μοτίβο.

  • Κύριε Κασαπίδη η περιοχή έχει ανάγκη από ανθρώπους σαν και σένα ήρθε η ώρα να βοηθήσεις γιατί η περιοχή σου και περιοχή μας χρειάζεται να πάει ένα βήμα μπροστά έχει καθαρά παιδιά με όρεξη τίμια παρτάκι προχώρα πάρε την περιοχή μας ένα βήμα μπροστά

  • Μαζευε κοσμο εδω και καιρο (υποψηφιους) για την περιφερεια στα παρασκηνια και απο μπρος έλεγεε άλλα για κεντρικη πολιτικη σκηνη. Αρχισε και μπαραζι δηλωσεων αυτες τις μερες. Αρα τι κανει νιαου νιαου στα κηραμιδια; Οτι ουλοι τους δαυτοι ειν ιδιοι…. Για την κουταλα ουτε ο Καρυμπας ουτε και δαυτος ειν ξεκαθαροι. Μην ενθουσιαζιστε με το καθε πυροτεχνημα δεν θα αλλαξει τη ζωη μας, αλλα τη δικη τους που ψαχνουν που θα βουλευτουν αυτον τον καιρο μην μεινουν εξω απ’ του μαντρι για τα επομενα χρονακια. Ουλοι τους ειν γνωστοι εχουν δειξ τρανο δειγμα γραφης..

  • Άλλος ένας Πινόκιο ξαναχτυπά !’Έχεις δίκιο,άλλα έλεγε και δήλωνε στις κάμερες , άλλα έκανε ο κύριος. Για ποιο λόγο μας εμπαίζει; Τι να πιστέψει πια κανείς ; Ποιον να εμπιστευτεί ; Μετά από την εκλογή του ότι θα τα σταματήσει τα ψέματα , να το πιστεύεις ή όχι ; Πολιτική Διγλωσσία .. για άλλη μια φορά ..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.