kozan.gr: Ο Σ. Γιαννακίδης για τις δηλώσεις της Ν. Μπακογιάννη για την Περιφερειακή Αρχή: “Aνυπόστατες και προσβλητικές δηλώσεις”

5 Σεπτεμβρίου 2018
19:36

Ο Σ. Γιαννακίδης σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Ν. Μπακογιάννη για την Περιφερειακή Αρχή και το έργο της (δείτε εδώ σχετικά), γράφει μέσω facebook: “Για ακόμη μία φορά η “αποτυχημένη”, κατά τα λεγόμενα της πρώην Υπουργού κ.Ντ.Μπακογιάννη, Περιφερειακή Αρχή , συνεχίζει να δίνει λύσεις και να αποκαθιστά το ΔΙΚΑΙΟ. Δώσαμε λύση στο ρυμοτομικό Φλώρινας που επί δεκατίες εκκρεμούσε και σήμερα 5 Σεπτεμβρίου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, υπέγραψε την ένταξη πράξης για την ανάπτυξη των κτιριακών εγκαταστάσεων της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα. Η πράξη ένταξης εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Π..Ε.Π Δυτικής Μακεδονίας 2014-20 με προϋπολογισμό 10 .516.328,95 ευρώ. Άλλη μία δέσμευση μας που έγινε ΠΡΑΞΗ, σε αντίθεση με τις ανυπόστατες και προσβλητικές δηλώσεις της κ.Μπακογιάννη. Ευτυχώς οι πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας γνωρίζουν, σε αντίθεση με τους στενούς συνεργάτες, συμβουλάτορες και τοπικούς χειροκροτητές της”.

 

22 σχόλια

  • Μια χαρά αλήθειες σας είπε η Μπακογιάννη . Αλλα εσυ με την αλήθεια γιαννακιδη έχετε κακές σχέσεις. Το ματς αρχίζει . Ετοιμαστείτε…….

    • Εσύ μάλλον εμπνέεσαι από το όχι στην περιφέρεια που λέει ο Κασαπίδης και επιμένεις. Αυτά δεν γίνονται με το ζόρι ρε φίλε. Δεν μου έκατσε το υπουργιλίκι θα πάω περιφερειάρχης… έλεος με το κόλλημα του συγκεκριμένου σχολιαστή και του συγκεκριμένου καναλιού…. εντάξει το καταλάβαμε οτι δεν θέλετε τον άνθρωπο που διέλυσε τον Καρυπίδη για περιφερειάρχη αλλά μην μας πρήζετε με τον Κασαπίδη …. δεν θέλει λέει ο άνθρωπος

  • Δεν βλέπω το κακό με την κ Μπακογιάννη . Ρώτησε τους πολίτες και ένας δεν είπε κάτι θετικό. Αυτό είναι απεικόνιση της κοινωνίας για πολιτικά πρόσωπα. Δεν είναι πολιτικό το θέμα.

  • Για πιο δίκαιο μιλάς και για ποιες λύσεις.. Μάλλον για την ανυπαρξία σας μιλάς.Ποσο καιρό έχεις να ασκήσεις τα καθήκοντα σου στην περιφέρεια. Ποτέ θα πας να ασχοληθείς?

  • Ο κόσμος θα σας στείλει σπίτια σας δεν το πήρες χαμπάρι. Εσυ φυσικά μπορεις από εκεί να συνεχίσεις να προχωράς δημιουργικά και να κανείς όνειρα για έργα. Αλλα περιφέρεια δεν έχει άλλο. Σπίτι σας κα εσυ και η παρεούλα.

  • Που είναι ο η μείωση στο ρεύμα , τι έγινε με το μακεδονικό , με την ΔΕΗ που ξεπουλήσατε, και με τις κλίκες που αφήσατε επι θητείας σας να λειτουργούν, Σε αυτά να μας απαντήσεις.

  • Βαρέθηκα να σε ακούω να μιλάς για επαναστάσεις και έργα και να μην κανείς τίποτα. Είσαι απογοήτευση και εσυ και Καρύμπας . Δεν θα σας ξαναψηφίσω. Τέλος τα διφραγκα

  • :Τα έργα και οι αγώνες δεν δίνονται από παραλίες αλλα με σχεδιασμό και χρήση των υπηρεσιών. Πάρτε τα κουβαδάκια σας και πηγαίνετε να παίξετε άλλου. Δεν μπορείτε εσείς ελαφριά τη καρδιά να παίζετε με την τύχη της περιοχης

  • ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ .Ω ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΙΣΠΑΝΙΑ ΝΤΟΜΑΤΟΠΟΛΕΜΑ .ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΦΕΤΟΣ .ΤΥΧΕΡΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ

  • μπράβο Γιαννακιδη μην μασάς τα λόγια σου…… αυτοί μας έφεραν εκεί…. μιλαει και η Μπακογιάννη για έργα….. αλλα κάτι ξέρει αυτή λόγω…. συζύγου… αδερφού…. γιου….. ο Κεχαγιας πως και δεν πήρε θέση…..

  • μπράβο Γιαννακιδη μην μας τα λόγια σου….. αυτοί μας έφεραν εκεί….. αλλα να μιλάει κ α ι η Μπακογιάννη για έργα…. αλλά κάτι ξέρει κι αυτή από έργα… λόγω συζύγου…. αδερφού…. γιου….. καλα ο Κεχαγιας δεν πήρε θέση αλλά για να πάρεις θέση θέλει….. απίδια

  • Δεν νομίζω να έχει την ίδια γνώμη και ο κύριος Κεχαγιάς. Ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου σας να παρει θέση άμεσα για αυτα που είπε η κυρία Ντόρα αλλα να πάρετε θέση και εσείς σαν συνδυασμός για τον κύριο Κεχαγιά.οχι αλλα πολιτικά παιχνίδια εις βάρος τον Πολιτών

  • Σταύρο Γιαννακιδη !! Εξαιρετε επιστημών και άνθρωπε …Η περιφερειακή αρχή Δυτικής Μακεδονίας κάηκε από την στάση στο μακεδονικό από τις Πρέσπες ….από το προσκύνημα σε Τσίπρα Κοτζιά Ζαεφ …Οι εικόνες θα μείνουν για πάντα χαραγμένες…. Μας πουλήσατε … Πρέπει να φύγετε δεν μας ενδιαφέρουν τα έργα τα ΕΣΠΑ και οτιδήποτε άλλο … Πρέπει να φύγετε … Υ.Γ ούτε καν το ρεύμα δεν μείωσε ο περιφερειάρχης που δεν θα ξεπουλουσε ενέργεια και νερά …

  • και η ίδια ήταν αποτυχημένη σαν δήμαρχος Αθήνας,σάν ΥΠ.ΕΞ,τα πήγε ακόμα χειρότερα(έβγαζε μάτια η στήριξη ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΤΟΝ ΣΕ ΚΡΊΣΙΜΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ-ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΗΠΑ-ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ,ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ).

  • Καρίμπα Γιαννακίδη κατάνα τέλος ησυχάζουμε από σας το μόνο που έχετε να κάνετε αντιπολίτευση με τον τρολακι σας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.