Tον 1ο Διαγωνισμό Αερομοντελισμού πραγματοποίησε την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου η Εφορεία Ειδικότητας Αεροπροσκόπων

6 Σεπτεμβρίου 2018
17:14
Κανένα σχόλιο

Στo πλαίσιo του προγράμματος της Π.Ε. Δυτικής Μακεδονίας, η Εφορεία Ειδικότητας Αεροπροσκόπων, πραγματοποίησε την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 τον «1ο Διαγωνισμό Αερομοντελισμού».

Στη δράση έλαβαν μέρος 3 Αεροπροσκοπικά τμήματα της Κοζάνης, 7η Αγέλη Α/Π Κοζάνης, 5η Ομάδα Α/Π Κοζάνης και 7η Ομάδα Α/Π Κοζάνης παίρνοντας μέρος με 11 συνολικά αερομοντέλα τα οποία κατασκευάστηκαν από τα ίδια τα παιδιά, λυκόπουλα και προσκόπους.

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και βρισκόμαστε στο στάδιο προγραμματισμού του «2ου Διαγωνισμού Αερομοντελισμού» την άνοιξη του 2019.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το «Σύλλογο Αερομοντελιστών Κοζάνης» για την βοήθεια και τη φιλοξενία στο μοντελοδρόμιο του συλλόγου στο Μαυροδένδρι Κοζάνης και είμαστε σίγουροι για την συνέχεια της συνεργασίας μας και την επόμενη χρονιά για την ανάπτυξη της αερομοντελιστικής ιδέας στα νέα παιδιά.

Με εκτίμηση,

Ο Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων

Δυτικής Μακεδονίας

Καρακούλας Αθανάσιος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.