kozan.gr: Λ. Ιωαννίδης για Ξενία: «Στείλαμε αίτημα στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ) παραχώρησης του Ξενία στο δήμο Κοζάνης, δεδομένου ότι δεν υπήρξε επενδυτικό ενδιαφέρον και πιθανής αξιοποίησης του με άλλη χρήση, μέσω του προγράμματος επαναχρησης παλαιών κτηρίων. Η ΕΤΑΔ έκανε δεκτό το αίτημά μας με όρους όμως που δεν είναι και πολύ συμφέροντες. Σε αυτή τη φάση της συζήτησης βρισκόμαστε για το πώς θα διαχειριστούμε αυτούς τους όρους» (Bίντεο)

6 Σεπτεμβρίου 2018
17:48

Δηλώσεις σχετικά με την αξιοποίηση του Ξενία Κοζάνης, έκανε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λευτέρης Ιωαννίδης. Αφού τόνισε πως πρόκειται για ένα σημείο αναφοράς για την Κοζάνη, είπε πως: «Είμαστε στο δρόμο να επαναξιοποιήσουμε τον Ξενία. Γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια. Τούτη η Δημοτική αρχή έχει δει πολύ ζεστά το θέμα», συμπληρώνοντας: “Στείλαμε αίτημα στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ) παραχώρησης του Ξενία στο δήμο Κοζάνης, δεδομένου ότι δεν υπήρξε επενδυτικό ενδιαφέρον και πιθανής αξιοποίησης του με άλλη χρήση, μέσω του προγράμματος επανάχρησης παλαιών κτηρίων. Η ΕΤΑ έκανε δεκτό το αίτημά μας με όρους όμως που δεν είναι και πολύ συμφέροντες. Σε αυτή τη φάση της συζήτησης βρισκόμαστε, για το πώς θα διαχειριστούμε αυτούς τους όρους”.

5 σχόλια

  • Δήμαρχε χτυπήματα κάτω από την μέση έχω την εντύπωση πως σου δίνουν απο την περιφέρεια γι αυτό το θέμα του Ξενια. Γυρνάει ο τροχός ομως πείτε τους

  • για να γινει μια επενδυση πρεπει αυτος που βαζει τα χρηματα να βγαλει κιολας! Μια επενδυση που θα απασχολησει τουλαχιστον 30-40 ατομα μονιμα και ταυτοχρονα ενα σωρο αλλα επαγγελματα(φουρνοι, παραγωγοι, μελια, βουτηρα κρασια κ.λ.π) και θα δωσει μια ανασα στην περιοχη, δεν μπορει με αυτους τους ορους να βγει οικονομικα! Χωρια το φορολογικο! Το ιδιο προβλημα ομως θα αντιμετωπισει και ο Δημος οσον αφορα ην συντηρηση! Οπως και με την καινουργια βιβλιοθηκη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.