Σύλληψη 33χρονου στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη (Φωτογραφίες)

9 Σεπτεμβρίου 2018
14:18
Κανένα σχόλιο

Σε βάρος του 34χρονου μη νόμιμου μετανάστη εκκρεμούσαν Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών και Διάταξη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών

Συνελήφθη σήμερα (09-09-2018) το πρωί στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, 33χρονος ημεδαπός, για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη και για το αδίκημα της απείθειας.

Ειδικότερα, ο 33χρονος εντοπίστηκε να μεταφέρει με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 34χρονο αλλοδαπό, μη νόμιμο μετανάστη, προς το εσωτερικό της χώρας.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν σήμερα το πρωί στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο με οδηγό τον 33χρονο και συνοδηγό 34χρονο αλλοδαπό και σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν στο όχημα ο 33χρονος δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάθμευσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή.

Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, οι προαναφερόμενοι άμεσα εντοπίσθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας όπου και συνελήφθησαν.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούσαν:

  • Ένταλμα Σύλληψης Ανακριτή του 13ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών για σύσταση και συμμορία, ληστεία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και εκρηκτικών καθώς και

  • Διάταξη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, για παράβαση νόμου περί ναρκωτικών.

Το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. όχημα, τρία (3) κινητά τηλέφωνα, τρεις (3) κάρτες SIM και χρηματικό ποσό των εκατόν πενήντα (150) ευρώ κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.