“Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διαχείριση και μεταφορά φυσικού αερίου και πετρελαίου” που διοργανώνει το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Καστοριά.

10 Σεπτεμβρίου 2018
09:49
Κανένα σχόλιο

Μετά την επανίδρυση του εγκεκριμένου Διεθνούς ελληνο-αζέρικου Διιδρυματικού-Διατμηματικού κοινού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ-MOGMAT ΦEK – 3340 τ.β./ 10 Αυγούστου 2018)  με τίτλο: «Διαχείριση  και μεταφορά φυσικού αερίου και πετρελαίου», «Petroleum oil and  gas management and transportation» ανακοινώνεται η προκήρυξη για 4η συνεχόμενη χρονιά,  για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Το ΠΜΣ επιχορηγείται από τον Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου (TAP-AG, Trans Adriatic Pipeline ) μέσω του Ιδρύματος Μποδοσάκη Τα δίδακτρα έχουν οριστεί σε 4.000 ευρώ συνολικά για τα δύο έτη του προγράμματος. Το 50% των διδάκτρων θα επιδοτηθεί από τον Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου (TAP-AG, Trans Adriatic Pipeline ) μέσω του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

Η χρονική διάρκεια του Π.Μ.Σ. είναι τέσσερα (4) διδακτικά εξάμηνα πλήρους φοίτησης συμπεριλαμβανομένης της εκπόνησης μεταπτυχιακής εργασίας.

Τα δικαιολογητικά υποψηφιότητας γίνονται δεκτά έως στις 8-10-2018 καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στη γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Διαχείριση και μεταφορά φυσικού αερίου και πετρελαίου» (ΠΜΣ-MOGMAT), ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, στην Καστοριά ΤΚ. 52100 Περιοχή Φούρκα Καστοριάς. Τηλ Επικοινωνίας 2467087181.

Μεταφορτώστε από την παρακάτω ιστοσελίδα την προκήρυξη και από εδώ την αίτηση προεγγραφής.

https://mogmat.teiwm.gr/

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.