Ζωικά και τρόφιμα στις αρμοδιότητες Τελιγιορίδου

10 Σεπτεμβρίου 2018
16:05
Κανένα σχόλιο

Τα ζωικά, τα τρόφιμα – μεταξύ αυτών και η εποπτεία του ΕΦΕΤ – καθώς και η διεύθυνση ζωοτροφών και βοσκήσιμων γαιών είναι μεταξύ των αρμοδιοτήτων που αναλαμβάνει η νέα υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την σχετική απόφαση που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ολυμπία Τελιγιορίδου, αναλαμβάνει την άσκηση των εξής αρμοδιοτήτων:

1. Της Γενικής Διεύθυνσης Κτηνιατρικής, με το σύνολο των Διευθύνσεων, Τμημάτων και Γραφείων, που υπάγονται σε αυτή.

2. Της Γενικής Διεύθυνσης Αλιείας, με το σύνολο των Διευθύνσεων, Τμημάτων και Γραφείων, που υπάγονται σε αυτή.

3. Της Γενικής Διεύθυνσης Τροφίμων, με το σύνολο των Διευθύνσεων και Τμημάτων, που υπάγονται σε αυτή.

4. Από τη Γενική Διεύθυνση Γεωργίας:

α) της Διεύθυνσης Ζωικών Γενετικών Πόρων και Κτηνοτροφικών Εγκαταστάσεων, με το σύνολο των Τμημάτων που υπάγονται σε αυτή, β) της Διεύθυνσης Συστημάτων Εκτροφής Ζώων, με το σύνολο των Τμημάτων που υπάγονται σε αυτή, γ) της Διεύθυνσης Ζωοτροφών και Βοσκήσιμων Γαιών, με το σύνολο των Τμημάτων που υπάγονται σε αυτή.

5. Της εποπτείας του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.