Με χαμόγελο και σχηματίζοντας, με τα δάχτυλά του, το σήμα της νίκης έφτασε στην Ελλάδα ο Αλέξανδρος Μελισσινός – Την Τετάρτη το πρωί θα είναι στην Κοζάνη

10 Σεπτεμβρίου 2018
21:52

Με χαμόγελο και σχηματίζοντας, με τα δάχτυλά του, το σήμα της νίκης έφτασε στην Ελλάδα ο Αλέξανδρος Μελισσινός. Την Τετάρτη το πρωί θα είναι στην Κοζάνη. Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γ. Κατσίκας είναι χαρακτηριστική.

21 σχόλια

  • Αγορι μου γλυκο ειμαι τοσο χαρουμενη και συγκινημενη που σε βλεπω καλα να σε φιλαει η παναγια μας. Αλεξανδρε εβαλες το μεγαλυτερο γκολ της ζωης σου.

    • Να είναι πάντα καλά το παλικάρι, υγιές και όλα να του έρθουν καλά στη ζωή του από εδώ και πέρα. Αλλά τα εύσημα πάνε στον Αλέξανδρο, όχι στην Παναγία. Ότι δηλαδή τα παιδάκια τα οποία χάθηκαν προ ολίγων ημερών η Παναγιά δεν τα φιλούσε γι’αυτό και κλαίει όλη η πόλη. Σας παρακαλώ να προσέχουμε λίγο τι λέμε ειδικά τέτοιες ημέρες.

      • Όταν αναζητήσεις το θεό και έρθεις αρκετά κοντά τότε θα καταλάβεις αν υπάρχει η όχι… Υπάρχει μια ωραία ιστορία με τον κουρεα και το θεό. Ψάξε στο διαδίκτυο…

      • Δεν αμφισβήτησα ουδέποτε στο σχόλιο την ύπαρξη του Θεού και της Παναγίας. Και δυστυχώς δείχνετε ότι γενικώς στεκόμαστε σε ο,τι μας βολεύει. Διότι η ουσία πίσω από το σχόλιο μου δεν ήταν ότι δεν υπάρχει ο Θεός, ο Χριστός και η Παναγία.Αλλά στο ότι είναι πολύ σκληρό μέρες τις οποίες θρηνούμε παιδάκια να λέτε ότι άλλα παιδιά τα προσέχει η Παναγία και ζουν και άλλα όχι και χάνονται.

  • Αγόρι μου γλυκό, να είσαι καλά. Η περιπέτειά σου μας έκανε να νοιώσουμε άνθρωποι. Πάντα γελαστός και χαμογελαστός.

        • Μπραβο στον Αλέξανδρο, μπραβο στην επιστήμη και τους γιατρους, μπραβο στο κοσμο που στήριξε εμπράκτως . Όλα τα άλλα τα αιθέρια αφήστε κατα μέρους στους αιθεροβάμωνες

      • Εγώ πιστεύω στην δύναμη του Θεού τις Παναγίας κ όλων των Αγίων πιο το πρόβλημα σου,το ότι επικαλουμαστε την Παναγία για το παιδί που γύρισε καλά πίσω στην οικογένειά του δν σημαίνει ότι δν λυπούμαστε για τα παιδιά που έφυγαν προχθές.

  • Ο καθένας με τις απόψεις του…αυτό το παραμυθάς που μάθατε μερικοί κόψτε το…μόνο χαρές να έχεις από δω και πέρα Αλέξανδρε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.