Eυχαριστήρια επιστολή ασθενή προς το χειρουργικό – ουρολογικό τμήμα και Μ.Α.Φ. Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης

11 Σεπτεμβρίου 2018
11:36
Κανένα σχόλιο

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους χειρουργούς του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης,διότι συνετέλεσαν καθοριστικά στο να είμαι εν ζωή αυτή τη στιγμή. Συγκεκριμένα μετά από επιπλοκή νεφρεκτομής με κράτησαν ζωντανό με οκτώ μονάδες αίματος,πλάσμα κ.α. και πίεση 4 μετά από πέντε δραματικές ώρες.

Πρώτ’απ’όλους τον γιατρό μου κο. Τέγο Στυλιανό,όχι μόνο για τις ικανότητές του αλλά και για το ήθος και την συναίσθηση ευθύνης προς τον ασθενή,έπειτα τον κο. Αγγελόπουλο δ/ντή Ουρολογικής,τους κους Πατέρα,Χατζημίσιο,Ζανδέ που συνέβαλαν επικουρικά και φυσικά την κα Αρετή και τον κο Ιερόπουλο,τους Αναισθησιολόγους οι οποίοι κυριολεκτικά κρατούσαν τη ζωή μου στα χέρια τους. Τέλος,ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους στη Μ.Α.Φ.,τον Κώστα,το Νίκο τον Μεγάλο Πλούταρχο,τη Βασιλεία, τη Νίνα,τις δύο κοπέλες με τα γυαλιά που ας με συγχωρήσουν που δεν θυμάμαι τα ονόματά τους αλλά με τέτοια ποσότητα φαρμάκων επί 4 ημέρες δεν πολυλειτουργείς,οι οποίοι με πλήρη επαγγελματισμό ήλεγχαν κάθε μου ανάσα και κάθε κτύπο της καρδιάς μου ανελιπώς.

Να ξέρει ο κόσμος της Κοζάνης ότι παρά την σημερινή αφόρητη κατάσταση που ζούμε,όλοι αυτοί οι άνθρωποι κάνουν τη δουλειά τους ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ και νάχει εμπιστοσύνη στο προσωπικό του Νοσοκομείου μας,τουλάχιστον όσον αφορά τις ικανότητές τους.
Πραγματικά εγώ και η οικογένειά μου σας ευχαριστούμε,δεν θα σας ξεχάσω ποτέ και μόλις συνέρθω θα σας επισκεφθώ και από κοντά.

Μετά τιμής
ΧΑΡΗΣ ΣΑΚΑΛΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.