Πρώτο κουδούνι στο Καλλιτεχνικό Σχολείο, στον Κλείτο Κοζάνης (Φωτογραφίες)

11 Σεπτεμβρίου 2018
12:20

Πρώτο κουδούνι στο Καλλιτεχνικό Σχολείο, στον Κλείτο Κοζάνης.

 

23 σχόλια

    • οΙ ΕΚΑΠΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.

      ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ο ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

      ΣΕ ΣΥΝΕΝΕΤΕΥΞΗ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΟΛΙΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 25 ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΑΞΗ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ 19 ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

  • Αρχικά καλή σχολική χρονιά με υγεία σε όλα τα παιδιά. Μας έλεγαν ότι έχει αυξημένη ζήτηση το καλλιτεχνικό γυμνάσιο. 19-20 μαθητές περίπου πρέπει να γράφτηκαν. Καλλιτεχνικό γυμνάσιο χωρίς υποδομές. Κατάφεραν με το έτσι θέλω να διώξουν τους μαθητές και μαθήτριες του δημοτικού σχολείου. Οι τοπικοί άρχοντες για τις λεζάντες και τις φωτογραφίες πρώτοι είναι. Να το χαίρονται το καλλιτεχνικό γυμνάσιο.

  • Ετσι ειναι ο διευθυντης πρωτοβαθμιας και δευτεροβαθμιας δεν δισταζει να διωξει ολοκληρο σχολειο προκειμενου να γινουν τα συμφεροντα τους.Κραταει παραρτημα γυμνασιου με δυναμικο μαθητων 11 ατομα και διωχνει αλλο με δυναμικο μαθητων 40 ατομα μονο και μονο να εξυπηρετηθουν τα συμφεροντα ξαποιων αλλων!!!!

  • Τώρα θα έρθει η ανάπτυξη στο Νέο Κλείτος. Ονειρεύονται χρήματα από την έλευση των παιδιών στα καφενεία του οικισμού, θέσεις εργασίας στο σχολείο, διορισμούς στην περιφέρεια. Σιγά σιγά θα αρχίσουν να εξαργυρώνονται τα γραμμάτια…. Κύριε πρόεδρε της τοπικής κοινότητας Νέου Κλείτους μη λέτε ανακρίβειες. Δεν υπήρξε ποτέ ομόφωνη απόφαση των κατοίκων του οικισμού για την έλευση του καλλιτεχνικού γυμνασίου. Αυτοί που είναι υπέρ του καλλιτεχνικού γυμνασίου έχουν τους λόγους τους (κίνηση στα καφενεία, θέσεις εργασίας στο σχολείο κ.τ.λ). Ποια είναι η θέση του εκπρόσωπου της εκκλησίας του οικισμού Νέου Κλείτους για τον ερχομό του καλλιτεχνικού γυμνασίου και την κατάργηση του δημοτικού σχολείου; Δεν πήρε θέση. Γιατί άραγε;

  • Αγαπητοί γονείς των μαθητών και μαθητριών του καλλιτεχνικού γυμνασίου Νέου Κλείτους. Καλή σχολική χρονιά με υγεία να έχουν τα παιδιά σας. Απλά να γνωρίζετε ότι δεν υπήρξε ποτέ ομόφωνη απόφαση των κατοίκων για το καλλιτεχνικό γυμνάσιο. Και αυτοί που είναι υπέρ του καλλιτεχνικού γυμνασίου από το Νέο Κλείτος, δεν νοιάζονται για το σχολείο και τα παιδιά σας, αλλά για οικονομικούς λόγους. Υποκρίνονται. Τους ενδιαφέρει το πορτοφόλι των παιδιών σας, πόσα χρήματα θα αφήνουν στα καφενεία, λες και στέλνετε τα παιδιά σας σε εκδρομή και όχι να μάθουν γράμματα, πόσα κεριά θα ανάψουν στην εκκλησία από πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν κ.τ.λ. Κτιριακές υποδομές άριστες για σχολείο υπάρχουν, αλλά όχι προς το παρόν για καλλιτεχνικό γυμνάσιο.

    • Νοιάζεστε τόσο πολύ για τα γράμματα στο χωριό σας, αλλά ούτε το όνομά του δε γνωρίζετε.

      1) Κλείτος σκέτο (χωρίς “νέο”, δεν άλλαξε η ονοματοδοσία του χωριού)
      2) Ο Κλείτος, του Κλείτου, καθότι κύριο όνομα αρσενικού γένους και όχι ουδετέρου (το Κλείτος).

      Οποιος νοιάζεται τόσο πολύ για τα γράμματα, καλά θα κάνει να μάθει πρώτα να μιλάει σωστά ελληνικά.

      • Τώρα που είναι ο διευθυντής του καλλιτεχνικού γυμνασίου φιλόλογος,δεν ανησυχούμε, θα μας μάθει εμάς στο χωριό να μιλάμε σωστά ελληνικά.
        Άλλαξε η ονοματοδοσία του οικισμού. Είναι Νέο Κλείτος και όχι σκέτο Κλείτος.

        • Η ονοματοδοσία αλλάζει με Προεδρικό Διάταγμα κατόπιν πρότασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

          Όταν τα βρεις, να τα δημοσιεύσεις!

  • ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΑΥΤΟ-ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.

  • Συγχαρητήρια στον προεδρο της τοπικής κοινότητας Κλειτου για την σωστή ενέργεια που έκανε να πάρει ομόφωνη απόφαση με το Συμβούλιο του κ τους ψηφοφόρους του να κλείσουν το δημοτικό σχολείο,να διασκορπισει τα Παιδιά και να φέρει ισαριθμο αριθμό σ ένα κτίριο 1050 τ.μ.Συγχαρητηρια και πάλι πρόεδρε και να συνεχίσεις το καταστροφικό σου έργο.ΑΞΙΟΣ!!!

  • Ναι κ απο μενα συγχαρητηρια κ απο πληροφοριες που εχω η επομενη κινηση του ειναι να σταματησει κ τη λειτουργια της εκκλησιας αν μπορει βεβαια κ οι πιστοι να εξυπηρετουνται σε αλλο δημοτικο διαμερισμα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.