Μήνυμα και ευχές του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Θέμη Μουμουλίδη για τη νέα σχολική χρονιά: “Για πρώτη χρονιά θα λειτουργήσει το καλλιτεχνικό Γυμνάσιο στην Κοζάνη”

11 Σεπτεμβρίου 2018
18:36

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε σήμερα σε όλα τα σχολεία της χώρας με τους καλύτερους οιωνούς. Για τρίτη συνεχή χρονιά τα σχολεία ανοίγουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μετά από εντατική δουλειά εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας που έχει ως βασικό του μέλημα την ομαλή λειτουργία των σχολειών σε όλη τη χώρα.

Με τα βιβλία να έχουν εγκαίρως αποσταλεί στα σχολεία και με τους δασκάλους και τους καθηγητές, μόνιμους και αναπληρωτές, στη θέση τους ώστε να μη χάνεται πολύτιμος μαθησιακός και δημιουργικός χρόνος .

Στην περιοχή μας έγινε σήμερα η επίσημη έναρξη της σχολικής χρονιάς με μία πρωτιά πολύ σημαντική για τον τόπο μας.

Για πρώτη χρονιά θα λειτουργήσει το καλλιτεχνικό Γυμνάσιο στην Κοζάνη, ένα σχολείο υψηλών προδιαγραφών και αξιώσεων που θα δώσει την ευκαιρία σε όσα παιδιά θέλουν να ασχοληθούν με τις τέχνες και να εκφραστούν μέσα από αυτές να μπορούν να το πετύχουν στον τόπο τους. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Κοζάνη και η Δυτική Μακεδονία διαθέτουν ένα ισχυρό καλλιτεχνικό και πολιτιστικό αποτύπωμα που θα πρέπει να διαφυλάξουμε και να αναπτύξουμε

Χαίρομαι ιδιαίτερα που σήμερα κερδήθηκε αυτό το στοίχημα .

Με καθημερινή συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής μας, είμαι βέβαιος πως θα συμβάλλουμε όλοι στο έργο του Υπουργείου, που είναι τελικά η ουσιαστική εκπαιδευτική μεταρρύθμιση που ήδη έχει δρομολογηθεί.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς , αλλά και τους γονείς, μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.Η προσπάθεια αναβάθμισης του εκπαιδευτικού μας συστήματος συνεχίζεται και είναι υπόθεση όλων.

Γραφείο Τύπου του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Θέμη Μουμουλίδη

Μέλου ς των Ειδικών Επιτροπών Μορφωτικών , Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής,

22 σχόλια

  • Καλλιτεχνικό γυμνάσιο χωρίς υποδομές!!! Κλείσατε το δημοτικό σχολείο και διώξατε τα παιδιά από το χωριό. Σας έχουμε υποχρέωση κύριε βουλευτά!!!! Οι εκλογές έρχονται. Τοπικές, βουλευτικές…. Όλοι θα μπουν στη θέση τους.

  • ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
    ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΩΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΗΠΙΟ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ Ο ΓΟΝΕΑΣ!

    ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ ΕΠΑΛ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΩΡΑΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ;

  • Κι όμως δίνεται η ευκαιρία σε πολλά παιδιά που έχουν αυτό το ταλέντο να το αξιοποιήσουν….. αλλά αν δεν είσαι καλλιτέχνης δεν μπορεις να το καταλάβεις…….

    • Δεν διαφωνεί κανένας με τα λεγόμενά σου. Ήθελαν στο νομό Κοζάνης να ιδρύσουν το καλλιτεχνικό γυμνάσιο, να έβρισκαν σχολικές μονάδες ανενεργές και όχι εις βάρος άλλης σχολικής μονάδας. Και αν δεν είσαι από το Νέο Κλείτος ή από το κάθε Νέο Κλείτος,δεν έχει σημασία το όνομα του χωριού, να έχεις επενδύσει τα λεφτά σου να χτίσεις σπίτι και να έχεις παιδιά στο δημοτικό σχολείο και ξαφνικά στο τέλος της περσινής σχολικής περιόδου να σου λένε πάρε τα παιδιά και πάντα σε άλλη σχολική μονάδα, δεν μπορείς να το καταλάβεις….

        • Και βέβαια θα ερπετά να ξαναχτίσουν μόνο από τις αποζημιωσεις.
          Όμως επειδή ζούμε εδώ που ζουμε,οι αποζημιώσεις ήταν μικρές για το νορμάλ κοσμακη,και υπέρογκες για τους πονηρους που είχαν τα κονε και ήξεραν τι να χτίσουν και τι να φυτεψουν.
          Το 90% λοιπόν φυτοζωει όπως και στη χαραυγη.
          Αλλά ξεχασα ότι στην κοζανη όλα τα φτιάχνετε με την αξία σας και με τον ιδρώτα σας.
          Βλέπω δήμο δημοτική αστυνομία δευακ κτλ.

    • Κανένας δεν έχει πρόβλημα με το καλλιτεχνικό γυμνάσιο. Το πρόβλημα είναι ότι έκλεισαν το δημοτικό σχολείο, έδιωξαν τους μαθητές σε άλλο σχολείο. Αυτό θα στιγματίζει τους τοπικούς άρχοντες του οικισμού.

  • Διώξατε τα παιδιά από το χωριό τους και τα βαλατε στους δρόμους …Να το φτιάχνατε σε άλλο κτίριο …Τα λεμε στις εκλογές …

  • Πρέπει όλοι να γίνουν πανεπιστημονες και να δουλεύουν στις πολυεθνικές. Τίποτα άλλο δεν χωράει στο εθνικό εκπαιδευτικό σύστημα.

  • Το ιδιο εγινε και στη Ανω Κωμη διωξαν 40 παιδια απο το χωριο τους.Χρονια ειχαν αρμονικη συστεγαση με τα παιδια του ειδικου γυμν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.