Ματαιώνεται η μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Αναμνήσεις ενός καθρέφτη» – Εκκλησιασμός την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρα (Χαμηλός Αηλιάς)

11 Σεπτεμβρίου 2018
18:44
Κανένα σχόλιο

Την Κυριακή 16/9/2018 ο Λαογραφικός Όμιλος Κοζάνης «Φίλοι της Παράδοσης» θα τελέσει Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρα (Χαμηλός Αηλιάς) , για την έναρξη της νέας χρονιάς. Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου να παρευρεθούν στον εκκλησιασμό.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι αρχίζουν να λειτουργούν τα χορευτικά τμήματα ενηλίκων από την Τετάρτη 12/9/2018, τα παιδικά χορευτικά από την Παρασκευή 21/9/2018 και το τμήμα χορωδίας σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

Για εγγραφές νέων μελών στα παραπάνω τμήματα μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του ομίλου στην οδό Πολυζούλη – Αθηνάς 2 Κοζάνη κάθε Τετάρτη και από ώρες 19.00΄έως 21.00΄.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.