Πτολεμαΐδα: Αγώνας για την παράταση των ωρών λειτουργίας ΑΗΣ

12 Σεπτεμβρίου 2018
11:06

H συνέχιση λειτουργίας του ΑΗΣ Αμυνταίου αποτελεί μονόδρομο, μέχρι την εξάντληση των λιγνιτικών του αποθεμάτων, για να μην οδηγηθεί η χώρα σε κατακόρυφη αύξηση των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος και στην ενεργειακή φτώχεια διαφορετικά θα κληθεί να διαχειριστεί μπλάκ άουτ, ενώ, θα πρέπει να διασφαλιστούν και οι ώρες λειτουργίας των δύο Μονάδων του ΑΗΣ Καρδιάς μέχρι να «κουμπώσει» στο σύστημα η υπο κατασκευή Μονάδα Πτολεμαίδα5. Τα παραπάνω συζητήθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Σωματείου παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας « Σπάρτακος». Σε ότι αφορά το κόστος ενέργειας θα πρέπει με παρέμβαση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να δοθούν και στις Λιγνιτικές Μονάδες τα αποδεικτικά διαθεσιμότητας ισχύος, επιδότηση, που αποδίδεται μόνο στις Μονάδες φυσικού Αερίου

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

11 σχόλια

    • Γράψε το όνομά σου εσύ και βγες μπροστά να αγωνιστείς εσύ για όλους μας. Να πας και ταξιδάκι. Θα σε στηρίξουμε. Ή δέχεσαι αυτούς που ψηφίζεις ή αν δεν σε εκφράζει κανείς, βγαίνεις εσύ μπροστά. Αν θεωρείς ότι όλοι είναι άχρηστοι και εσύ δεν κάνεις κάτι για αυτό, τότε δεν έχεις δικαίωμα κριτικής. Γιατί κι εσύ που βλέπεις το κακό και δεν κάνεις κάτι, είσαι συμμέτοχος στο κακό. Απλά τα πράγματα. Εγώ έτσι τα βλέπω τουλάχιστον.

      • Εσυ θα αρμεξες καλα την παχια αγελαδα απ´οτι φαινεται μαζι με αυτους που αποτελειωνουν ακομη και τωρα τη δεη. Εμεις οι υπολοιποι που δεν ειχαμε τα «προσοντα» για να μπουμε τα βλεπουμε πιο σφαιρικα τα πραγματα. Τουλαχιστον μην προκαλειτε. Δουλεψατε για 3 παραγωγικες ζωες. Σουτ τωρα αφηστε τη δεη να σβησει οπως επιλεξατε.

        • Φτάνει με τα παραμύθια σας κ την κακία σας ότι η δεητζιδες τα παίρνουν κ κάθονται, πιο το πρόβλημα σας αν έχετε προσόντα μπείτε κ εσείς να δουλέψετε όχι σε γραφειαρες όμως μέσα στα ορυχεία στην τέφρα με βάρδια να δούμε τι θα λέτε μετά έλεος πια κ μην αρχίσετε τώρα το άλλο παραμύθι ότι μπήκαμε με μέσον κ αν δν μας αρέσει να φύγουμε γιατί έχουμε κ παιδιά οικογένεια που πρέπει να ζήσει, νομίζετε ότι όλοι εκεί μέσα τα ξινουν κ πληρώνονται, κακία πια σε όλο τις το μεγαλείο.

        • Φίλτατε Παυλάρα, είσαι εντελώς άκυρος. Ούτε καμία αγελάδα άρμεξα, δεν πρόλαβα την εποχή λόγω ηλικίας, ούτε καν είμαι δεητζής όπως νομίζεις. Απλά βαρέθηκα αυτό το φταίνε όλοι οι άλλοι και πάμε ψηφίζουμε την Κυριακή και από Δευτέρα όλοι είναι λαμόγια. Κούρασε η καραμέλα. Κάποια στιγμή πρέπει να παραδεχτούμε ότι τέτοιοι είμαστε, τέτοιους έχουμε.

      • Πες μας πόσες αποδείξεις καφετεριων και τσιπουραδικων προσκομιζονται για έξοδα από το προεδρειο, γραμματέα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ κάθε μήνα; 3000, 5000 ο καθένας; μαζί με τις βενζίνης.

    • Η μόνη παρέμβαση που μπορεί να κάνει ο καταληψίας είναι να παραιτηθεί
      Όσον αφορά την λειτουργία της θέρμανσης της Πτολεμαΐδας το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει ο δήμαρχος καθώς γνωρίζετε για το καθεστώς λειτουργίας των μονάδων και μέχρι τώρα δεν έχει Κάνει τίποτα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.