Πτολεμαΐδα: Δεν επηρέασε το Εσπερινό ΕΠΑΛ η ίδρυση του ΙΙΕΚ ΔΕΗ

12 Σεπτεμβρίου 2018
11:09

Δεν επηρέασε σοβαρά τις  εγγραφές  μαθητών στο 3ο Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Πτολεμαΐδας, η ίδρυση και αναμενόμενη λειτουργία του Ιδιωτικού Ινστιτούτου Επαγγελματικής κατάρτισης  της ΔΕΗ στην περιοχή, κάτι που ωστόσο  θα φανεί στα επόμενα χρόνια, με τον αριθμό των καταρτιζομένων  για τη Νέα Σχολική χρονιά, να ανέρχεται, μέχρι στιγμής, στους 550, ενώ, έως  και το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, θα συνεχισθούν οι εκπρόθεσμες εγγραφές. Σε ορισμένους μάλιστα από τους  τέσσερις τομείς εκπαίδευσης, όπως δήλωσε  στη διάρκεια του χθεσινού αγιασμού, ο Διευθυντής του Σχολείου Θανάσης Κυριακίδης, όπου καταγράφηκε  έκρηξη εγγραφών, δεν υπάρχει η δυνατότητα ένταξης περισσότερων μαθητών. Το αίτημα προς τον Δήμο Εορδαίας, για την εγκατάσταση ανελκυστήρα στο κτίριο, ώστε να διευκολύνονται άτομα με κινητικά προβλήματα  στην παρακολούθηση των μαθημάτων που παραδίδονται στους ορόφους, παραμένει στάσιμο, λόγω έλλειψης κονδυλίων

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

4 σχόλια

    • ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ……… ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ 8ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑς ΑΞΙΖΕΙ…….. ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ 20 ΒΑΘΜΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΝ Α’ ΖΩΝΗ….. Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ..

      • Και όταν θα γίνει αυτό, να υποθέσω ότι εσείς θα χαρείτε εε; Για ποιόν λόγο; Θα βρείτε εσείς δουλειά με άλλους τόσους ανέργους δίπλα σας; Ή μήπως θα στραφείτε προς τον τομέα του τουρισμού. Το πολύ πολύ βέβαια, αν πεινάσουμε, να φάμε την κακία μας. Έχουμε μπόλικη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.