Κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ για την αντιμετώπιση προβλημάτων όσον αφορά την αδειοδότηση αθλητικών εγκαταστάσεων που παραχωρήθηκαν στους δήμους

12 Σεπτεμβρίου 2018
13:15
Κανένα σχόλιο

Το τελευταίο διάστημα πυκνώνουν οι διαμαρτυρίες από πολλούς δήμους και τις ενώσεις τους σχετικά με την προθεσμία που έχει δοθεί προκειμένου να αδειοδοτηθούν αθλητικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στη δικαιοδοσία τους.

Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο το μικρό χρονικό περιθώριο αλλά κυρίως τη χρηματοδότηση, το προσωπικό και τα μέσα που διαθέτει ο κάθε δήμος προκειμένου να δώσει λύση σε ένα υπαρκτό πρόβλημα που αφορά την ασφάλεια των εγκαταστάσεων. Και αυτό γιατί ενώ τα γήπεδα παραχωρήθηκαν στους δήμους δεν έχουν την αντίστοιχη υποστήριξη σε προσωπικό και χρηματοδότηση ώστε να συντηρούνται και να τηρούν τις προδιαγραφές ασφάλειας.

Χρειάζεται να δοθεί λύση άμεσα έτσι ώστε να συνεχίσουν οι αθλητικές δραστηριότητες και να αποφευχθεί ο κίνδυνος οριστικού ή προσωρινού σφραγίσματος των εγκαταστά­σεων

ΕΡΩΤΑΤΑΙ η κα Υπουργός τι μέτρα θα πάρει ώστε άμεσα να δοθεί παράταση χρόνου αλλά και χρηματοδότηση και προσωπικό προκειμένου να πάρουν άδεια όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις.

Οι βουλευτές

Γιάννης Γκιόκας

Γιάννης Δελής

Γιώργος Λαμπρούλης

Νίκος Καραθανασόπουλος

Μανώλης Συντυχάκης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.