kozan.gr: Γ. Δακής: “Μια κακή και αποτυχημένη Περιφερειακή αρχή στην Δ. Μακεδονία. Ενδεικτικό παράδειγμα η κοροϊδία και εμπαιγμός της κυβέρνησης οι μετεγκαταστάσεις Ακρινής, Αναργύρων κτλ.” (Bίντεο)

13 Σεπτεμβρίου 2018
17:49

“Μια κακή κι αποτυχημένη Περιφερειακή αρχή στην Δ. Μακεδονία. Ενδεικτικό παράδειγμα η κοροϊδία και εμπαιγμός της κυβέρνησης οι μετεγκαταστάσεις Ακρινής, Αναργύρων κτλ.”. Αυτά ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο, Γιώργος Δακής, λίγο πριν την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης

3 σχόλια

  • το θεμα ειναι αγαπητε γιωργο δακη οτι την ανικανοτητα και την ανυπαρξια τους την πληρωσε πολυ ακριβα η δυτικη μακεδονια ,οπως φυσικα και τα ψεμματα τους

  • θα ψάχνετε κτίριο να στεγάσετε την περιφερεια σε λίγο καιρό,και μιλάς για ανίκανους και ψεύτες;φταίτε εξίσου για την κατάσταση στην δυτική Μακεδονία…μείνε στο φαρμακείο,μην ασχολείσε με τα κοινά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.