Συναρπαστικά εργαστήρια με βασικές και προχωρημένες Τεχνικές Ρομποτικής, για όλες τις ηλικίες παιδιών σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

20 Σεπτεμβρίου 2018
07:09
Κανένα σχόλιο

Η Αμκε Κων/νος Σιαμπανόπουλος, ο Κοζανίτης διοργανώνει Προγράμματα Εκμάθησης Ρομποτικής για όλες τις ηλικίες παιδιών σε Κοζάνη και Πτολεμαϊδα.

Για τις ηλικίες των 8-11 ετών διαθέτουμε τα Ρομπότ Lego Education WeDo, για τις ηλικίες των 11-15 ετών τα Ρομπότ Mindstorm Education Ev3. Επίσης για παιδιά προσχολικής ηλικίας διαθέτουμε Lego που εξάπτουν το ενδιαφέρον και καθηλώνουν τα παιδιά.

Η εκπαίδευση θα γίνεται από εξειδικευμένο εκπαιδευτή Ρομποτικής με σκοπό να φέρει τη Ρομποτική κοντά στους μαθητές και να δώσει στα παιδιά τη δυνατότητα να μάθουν και ν’ αναπτύξουν δεξιότητες υψηλού επιπέδου.

Οι κύκλοι μαθημάτων είναι 20 ωρών ο καθένας, το κόστος ανέρχεται στα 90 € για κάθε μαθητή.

Το πρώτο μάθημα προσφέρεται δωρεάν.

Επίσης θα υπάρχουν κατασκευές για τα παιδιά με το Πρόγραμμα «Solar Master»

Πληροφορίες-Εγγραφές: 6946792463

email: kozanieef@gmail.com

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.