Σύλλογος Εργαζόμενων «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου Κοζάνης & Κέντρων Υγείας: Ανακοίνωση για τη σύσκεψη στην 3η ΥΠΕ για το Κέντρο Υγείας Σιάτιστας

17 Σεπτεμβρίου 2018
13:40
Κανένα σχόλιο

Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην 3η ΥΠΕ σχετικά με τις απαιτούμενες επισκευές του Κέντρου Υγείας Σιάτιστας.

Στη σύσκεψη από την πλευρά των εργαζόμενων του Κέντρου Υγείας τονίστηκε ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη η αποκατάσταση των ζημιών λόγω καθίζησης που συνέβη το 2010. Στόχος των εργαζόμενων είναι η εξασφάλιση των εγκαταστάσεων, των παρεχόμενων υπηρεσιών και επί τοις ουσίας των ασθενών και του προσωπικού.

Διευκρινίζουμε ότι δεν έχουμε αντίρρηση για την παραμονή του Κέντρου Υγείας στο υπάρχον κτίριο, μόνο εφόσον παρασχεθούν σαφείς έγγραφες εγγυήσεις από αρμόδιους μηχανικούς για την ασφάλεια του κτιρίου συνολικά και όχι επί μέρους. Σε κάθε άλλη περίπτωση συντασσόμαστε με την απόφαση του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Γιώργου Κίρκου, με την οποία προέβη σε προκήρυξη για τη μετεγκατάσταση του Κέντρου Υγείας σε άλλο κτίριο μέχρι την ανέγερση νέου Κέντρου Υγείας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.