kozan.gr: Επιστολή αναγνώστριας: Κοζάνη: Ένα καθημερινό φαινόμενο στον κόμβο του Κρόκου (Φωτογραφίες)

18 Σεπτεμβρίου 2018
11:08

Ένα καθημερινό φαινόμενο εκεί στον κόμβο του Κρόκου ακριβώς πάνω στα ΣΤΟΠ. Παρκάρει ο καθένας όπως του καπνίσει και ενοχλεί την ορατότητα των υπόλοιπων. Δυο φορές έτυχε να είμαι μπροστά σε περιστατικό που αυτοκίνητα χτύπησαν στο σημείο επειδή ανεγκέφαλοι παρκάρουν εκεί. Το ίδιο συμβαίνει και περιμετρικά στον κόμβοΔηλαδή για τόσο χάλι μιλάμε? Κανένας σεβασμός? Που είναι ο δήμος? Μήπως δεν το βλέπουν ότι καθημερινά αυτό το χάλι που γίνεται  .Ας αρχίσει να ξηλώνει λίγο η αστυνομία τις πινακίδες μπας και σταματήσει το φαινόμενο.

43 σχόλια

  • τι ψάχνεται να βρείτε? ελληνικό κράτος δεν υφίσταται πλέον, πήραμε σαν κοινωνία την κατηφόρα πιάσαμε πάτο και συνεχίζουμε την κάθοδο!!

  • Μιλάμε για τραγικη καθημερινη εικονα ο καθε τεμπελης βαζει το αμαξι του οπου να ναι πανω σε διαβαση το χε η αλλη παρκαρισμενο το αμαξι πανω στην διαβαση πεζων με αλαρμ για να παει να παρει το ψωμακι της τον καφε της.μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα.

  • Το αστείο είναι πως δίπλα υπάρχει ολόκληρο πάρκινγκ του σούπερμαρκετ όπου μπορούν να παρκάρουν και να κάνουν τις δουλειές τους. Αλλά αν υπάρχει ατιμωρησία γιατί να το κάνουν;

    • Το πάρκιγκ στο σουπερ μάρκετ είναι μόνο για τους πελάτες του σουπερ μάρκετ. Αλλά δεν είμαστε όλοι πλούσιοι δεητζήδες σαν εσένα να πάμε να ψωνίζουμε με το παραμικρό.

      • Είμαι υπάλληλος του ιδιωτικού τομέα. Το πάρκινγκ είναι ανοικτό, δε χρειάζεται να ψωνίσεις για να παρκάρεις. Να δούμε τώρα τι άλλη δικαιολογία θα βρείς για να παρεμποδίζεις την κυκλοφορία.

        • Κυριε μοτ να σας ενημερωσω οτι το παρκινγκ ειναι μονο για τους πελατες του σουπερ μαρκετ.Επειδη ειναι ανοιχτες οι μπαρες δεν σημαινει οτι μπορει οποιος θελει να αφησει το αυτοκινητο του για να κανει τις δουλειες του.Ειναι ιδιωτικος χορος οποτε εαν δεν εχεις να κανεις ψωνια απο το σουπερ μαρκετ δεν επιτρεπεται κανονικα να παρκαρεις.Πριν πουμε οτιδηποτε καλα ειναι να ειμαστε πιο ενημεροι.

          • Ναι αλλά όλοι παρκάρουν εκεί. Όλα τα γύρω μαγαζιά και καφέ εξυπηρετούνται από αυτο το πάρκινγ. Αλλιώς έπρεπε να παρκάρουν προς το κοντρα.

          • Άλλο τι ισχύει και άλλο τι γίνςται στην πράξη. Αυτοί που πηγαίνουν για να βγάλουν λεφτα από τα δύο ΑΤΜ παρκάρουν στο πάρκινγκ χωρις να ψωνίσουν.

  • Και στη Φιλίππου όπως και στην Πτωχοκομείου εκεί που βγαίνουν τα λεωφορεία του κτελ το ίδιο, το παρατάει ο καθένας όπου να’ναι κλείνοντας τη μια λωρίδα κυκλοφορίας!

  • Μια πραγματικότητα του ανθρώπου δυστυχώς στην Ελλάδα παντα κανει ότι θέλει όποτε θέλει χωρίς να τον ενδιαφέρει ο συνάθρωπος του και το προβλήματα δημιουργεί χωρίς να τον ενδιαφέρει ο κώδικας κυκλοφορίας και οι νόμοι του κράτους και υπάρχει και ένα αλλα,αλλά οταν νιώθει αδικημένος και συνάμα τον ενοχλούν η άλλοι τότες κανει τα πάντα και επικαλείται τους νόμους του κράτους .χαχαχαχαχα αλήθεια λεω ομως

      • Θέλω να πιστεύω πως μπερδεύεσαι.
        Αυτό που θέλουμε είναι εφαρμογή των νόμων για όλους και παντού χωρίς διακρίσεις και να ελέγχονται οι δημόσιοι λειτουργοί που αρκετοί από αυτούς ξύνονται και σε καμία περίπτωση χούντα.

        • Συνειδητοί πολίτες θα γίνουμε;;;;;ασε τον δημο την αστυνομία μια χαρά είναι αυτοί. για να λάθη τον Πολιτών ευθύνονται οι πολίτες και μονο

          • Λυπάμαι που θα το πω αλλά κανένας πολίτης δεν γίνεται συνειδητοποημένος ξαφνικά εκτός να έτσι έχει μάθει από το σπίτι του και θέλει να είναι σωστός.
            Οπότε η γενιά στην οποία ζούμε και η οποία έχει μάθει στην αυθαιρεσία δεν μπορεί να αλλάξει έτσι απλά(Τσιγάρα πεταμένα από το παράθυρο, σκουπίδια στις παιδικές χαρές κλπ).
            Είμαι της άποψης πως μόνο με ποινές μπορεί να στρώσει η κατάσταση. Οτιδήποτε άλλο είναι ουτοπικό.

  • Ας τους γραψει επιτέλους η αστυνομια ολους αν ειναι δυνατον λες και ειναι παρκινγ εξω απο το μαγαζι.Χαλάει ολοκρηρη την εικονα και της πολης και της κοινωνιας μας ενα μπαχαλο εξαιτιας δεκα καφρων που κανουν οτι γουσταρουν.καθε μέρα γίνετε αυτο ιδίως το πρωί γίνετε πάρτυ εκει.Τραγικο

  • ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

    • Στον κυκλικό κομβο είναι εξυπνούλη. Δινει προτεραιότητα σε αυτόν που ερχεται απο αριστερά και θελει να πάει στο φανάρι

        • Ακριβώς! Σου λέει ότι αυτοί που ερχονται από κομβο Λάρισας, 1)δίνουν προτεραιοτητα σε αυτούς που είναι μεσα στον κομβο απο Κροκο, 2) η πορεια πρις Κροκο δίνει προτεραιότητα στην Γκερτσου, ενώ εφόσον ο κομβος είναι άδειος, η πορεια προς το φανάρι δε διακόπτεται.

          Τι δεν καταλαβαίνεις;

    • Στο σημείο αυτο εχει αλλάξει η προτεραιότητα στον κόμβο εδω και μια εβδομαδα περιπου! Πλέον οποιος ειναι μεσα στον κόμβο σταματάει στο ΣΤΟΠκαι δίνει προτεραιότητα σε αυτούς που έρχονται απο Γκέρτσου.

  • Τελικά η τάξη σε αυτή την πόλη είναι το κάτι άλλο! μπράβο λευτέρη που …άλλαξες τις ζωές μας, που έφτιαξες τις υπηρεσίες σου ( ελέγχουν αποτελεσματικά ! ) . άντε βρε και δήμαρχος τρικάλων !

  • “Που είναι ο δήμος?”: καλά, είναι σοβαρή ερώτηση αυτή; Ανύπαρκτος είναι εδώ και 15 χρόνια ο Δήμος, ελπίζουμε να βρούμε κάποιον στις επόμενες εκλογές.

    • τι εννοείς που είναι ο δήμος; θα πρέπει να έχει και έναν φύλακα πάνω στον κάθε ασυνείδητο παρτάκια οδηγό; αυτό εννοείς; τέτοιος δημος δεν υπάρχει πουθενά κάμερες παντού να σου έρχεται το 500ευρω απευθείας στην τσέπη να μάθεις πότε σέβεσαι τους άλλους και τον νόμο, αυτό θέλουμε

      • Μας ζάλισες τον ερωτα με τις κάμερες παντού. Βάλε μία στην κρεβατοκάμαρά σου να σε δει η Ελλαδα live, αν και νομιζω θα απογοητευτεί…

  • Όλα αυτά συμβαίνουν σε πολλά σημεία της πολης αλλά και σε άλλες πόλεις γιατί σα λαός που είμαστε δε κουνάμε το κ..
    μας.κατα τα άλλα τρέχουμε στα γυμναστήρια

  • Δεσποτιδη σταματα τους ΔΕΗτζηδες τωρα απ το παρκαρισμα στον κομβο Κροκου. Ολοι αφηνουν εκει τ αμαξια τους για να μπουν στα λεωφορεια και δεν υπαρχει παρκινγκ πουθενα. Βγαλε εξω απ την πολη τα λεωφορεια της ΔΕΗ! Τελος!

  • Ναι η αστυνομία να βγάλει πινακίδες αλλά να ξεκινήσει από τον άνθρωπο που τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες ΟΔΗΓΏΝΤΑΣ!!!!!!!!

  • Όλοι εσείς που σχολιάζεται αν δεν σας αρέσει να πάτε στα χωριά σας να αρμεξεται καμία αγελάδα γιατί κάηκε ο εγκέφαλος σας από το πολύ καναπεδιασμα

    • Εσύ από ποίο χωριό είσαι που θα μας πεις κιόλας να κάτσουμε στα χωριά μας α κ παρεμπιπτόντως το γάλα που πίνεις κ το τυρί που τρως από τις αγελάδες μας είναι.

  • Μόνο εκεί είναι το πρόβλημα;;; Σε όλη την πόλη αυτές τις ντροπιαστικές εικόνες βλέπουμε. Και μην μου λέτε πού είναι ο Δήμος και η Τροχαία, εμείς μπορούμε να γίνουμε άνθρωποι;;; Ειλικρινά αυτά βλέπω και θέλω να φύγω από την πόλη και τη χώρα γενικότερα!! Άι σιχτίρ με τους τσομπαναραίους!!!!

  • μια τρισαθλια εικονα απο τεμπεληδες οδηγους παρτακιδιες που το μονο που τους νοιαζει ειναι η παρταρα τους και ο εαυτουλης τους σημερα πρωι πρωι η ιδια εικονα το απογευμα το ιδιο η αστυονομια λιγα μετρα πιο πανω στο στενο και απολυτως τπτ.αποκτηστε λιγο παιδεια γινετε λιγο ανθρωποι ρε?περνας με το καροτσι και περιμενεις τον καθε ανοητο να βγει απο το μαγαζι που πηρε καφε για να παρει το αμαξι του απο την διαβαση που παρκαρε.

    • Τι έγινε φιλαράκι σε τσούζει που ζητάει το αυτονόητο η αναγνώστρια και που λέει την αλήθεια;;; Σίγουρα είσαι κι εσύ ένας από αυτούς που παρκάρει όπου γουστάρει και ενοχλεί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.